Download Yahoo messenger 10

Zilele trecute am gasit pe net un articol ce anunta aparitia Yahoo Messenger 10 si care, pe langa o descriere sumara, dadea si un link de download. Desi eram aproape sigur ca nu poate fi vorba decat de vreun nou skin de Yahoo Messenger 9, l-am descarcat, instalat si, surpriza: Yahoo messenger 10 pre-alfa.
Imediat dupa instalare, iti dai seama ca e ceva schimbat: in fereastra de logare apare o optiune de selectare a limbii in care, din pacate, nu veti gasi si romana. In fereastra principala modificarile nu sunt spectaculoase: o sectiune noua Y!Updates, butonul Add Contact mutat sus langa fereastra de cautare si (parca) vreo doua skinuri noi.
yahoo_messenger_10Download_yahoo_messenger_10 
Desi este deocamdata in faza pre-alfa, se pare ca Yahoo messenger 10 nu va prea difererit de YM9. Sper totusi ca, tinand seama de numarul mare de utilizatori romani, pana la lansarea versiunii finale YM 10 programatorii de la Yahoo vor introduce si limba romana printre optiuni. Unele interpretari ale termenilor vor suna probabil ciudat, insa ar fi un semn de respect pentru milioanele de utilizatori din Romania.
Pe de alta parte, faptul ca nu vor fi schimbari majore e oarecum benefic: spre deosebire de saltul de la YM8 la YM9 programele gen Yahoo multimess, Yahoo Add Remover precum si alte programele utile vor fi mai usor de actualizat si de instalat.
Download Yahoo Messenger 10

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

22 comentarii :

Invisible spunea...

Programatorii nu o sa introduca limba romana pentru ca multi romani nu s-ar descurca in romana :D Imagineaza-ti cum ar fi sa scrie acolo "logheaza-te" "de-logheaza-te"

sorin spunea...

Chiar daca sunt multi utilizatori romani, eu nu sunt deacord cu limba romana in meniul acestor programe. Romania e o limba grea si anumiti termeni sunt tradusi prost. Toti am invatat sa utilizam calculatorul la nivel de limba engleza...

P.N. Romulus spunea...

Sorin noi "am invatat" de nevoie. Si mie imi e greu sa gasesc comenzile pe un Office in limba romana sau si chiar si pe un Windows in romana.
Dar ce te faci cu noua generatie care deschid calculatorul pentru prima data? De ce sa nu fie mai usor pentru ei decat pentru noi?
Eu cred ca e mai bine sa-i dai omului posibilitea sa opteze decat sa ii impui optiune.

MirifiCu spunea...

Sper ca YM 10 sa nu mai aiba erorile versiunii precedente...

Andreea spunea...

Vizitati magazinul online de cadouri www.unikshop.ro !
Aici puteti alege produse pentru prieteni, pentru acasa, pentru office, pentru copii, pentru picnic, pentru timpul liber. Produse variate pentru toate gusturile si orice ocazie.

Anonim spunea...

multi pentru ym10 exista?

---
Amicul meu este online/offline/invisible? Afla pe http://onmysite.ro/YMStatus.html

Anonim spunea...

normal ca nu exista...ca inca nu au facut astia asa din prima :)

Anonim spunea...

"Anonim spunea... 7

multi pentru ym10 exista?"

Hehe uite tocmai s-a gasit rezolvarea si pentru tine: http://www.newsitc.com/2009/08/cum-deschidem-simultan-yahoo-messenger.html

Anonim spunea...

yahoo messenger e extraordinar in conferinte video .In plus se si aude mult mult mai bine :) recomand

Anonim spunea...

yahoo messenger 10 vroiam sa spun..scuze :)

Anonim spunea...

nu merge in plm ce draqu au kestiile astea !?? in plm de fraieri...

Anonim spunea...

bah daca tot nu am ce zice in afara da messengeru asta e de kacatva dau si zo un yahoo poate se pliktiseste vreunu...baiatu cu id ionutzboy60 e baiat de trb si e tare cool ba kiar are si o pl mare...si e vorbaret...si cauta fete intre 13-17 anii...!!!! ionutzboy60! ionutzboy60! ionutzboy60! ionutzboy60! ionutzboy60! ionutzboy60! ionutzboy60! ionutzboy60! ionutzboy60! ionutzboy60! da gata ca am yis multe de baiatu asta...apropo daca mai vrea cn vreun id vil dau pe al meu...e madalinthebest25 sa stiti ca si yo sunt amuzant...add si pe mn plzzzzzz si daca ala tot cauta fete intre 13-17 yo vreau sa gasesc una intre 13-16 sau 17...add si pe mn vreo fata...plzzz...moama ce pliktiseala...madalinthebest25!!madalinthebest25!!madalinthebest25!!madalinthebest25!! ms daca e sa va mai yik cv mai vb pe id meu...ciao-ciao...messenger de merda=cacat...sa stiti si voi...:D :D :D :D :D :D

Anonim spunea...

bai oamenilor exista mess versiunea 10 k nu stiti nik? mai ales aia care ziceti k sunteti ka ,,moda" e foarte tare dar e si naspa nu e mare dif.

Anonim spunea...

uite ca a aparut versiune finala si limba romana nu este in lista... deci mare respect au cei de la yahoo pentru romani

Anonim spunea...

IN PLM DE UNDE POT DOWNLOADA MESS IN PLM

Anonim spunea...

bha da cum downloadez yahoo messenger 11 de pe site asta k nush cum ?????

Anonim spunea...

May I simply say what a relief to find somebody who truly knows what
they are discussing online. You certainly realize how to bring a problem to light
and make it important. More and more people really need to look at this and understand
this side of the story. I was surprised that you aren't more popular since you most certainly possess the gift.

Feel free to surf to my weblog :: appliance repair Tampa Florida references

Trimiteți un comentariu