Vezi GSPTV live cu Readon Player

In cazul in care vreti sa urmariti GSPTV live online in conditii mult mai bune decat cele oferite de siteurile prezentate in articolul GSPTV live – alternative Cool-Digitv.net recomandarea mea este sa utilizati Readon TV Movie Radio Player.

Programul este gratuit si, pe langa numeroasele posturi de televiziune si radio pe care le ofera, are si o sectiune Live Sports actualizata zilnic, prin intermediul careia puteti urmari meciurile transmise de GSPTV.

gsptv live online

Dupa instalarea programului (s-ar putea sa dureze ceva mai mult in cazul in care nu aveti instalat deja .net framework 2) pentru a fi siguri ca veti putea urmari toate tipurile de transmisiuni pe care le ofera Readon Player trebuie sa instalati Sopfilter pe care il gasiti in meniul Plugins. Dupa asta nu va mai ramane decat sa mergeti la sectiunea Live Sports pe care o gasiti in meniul derulant din partea dreapta a ecranului.

Lista cu evenimentele sportive se actualizeaza de mai multe ori pe parcursul unui zile asa ca de obicei meciurile transmise de GSPTV live online vor apare in lista la o ora apropiata de cea a startului partidelor. De obicei sunt mai multe surse GSPTV live din care una sau doua funtioneaza de fiecare data.

Readon TV Movie Radio Player

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Oxygen

Cei care cunosc putina chimie se vor amuza cu siguranta … ceilalti… trebuie sa puna mana pe carteSmile

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Salvare/Recuperare lista ID-uri Yahoo Messenger

Netul e plin de intrebari de genul : mi s-a spart parola de messenger cum imi recuperez ID-urile? sau am uitat parola Yahoo Messenger cum  recuperez lista de contacte din messenger?

Din păcate Yahoo nu oferă nici un serviciu de backup în acest sens sau vreo modalitate de recuperare a datelor asa ca  Imvisible.info , un site de detectare a invizibililor de pe mess, a creat si un serviciu prin intermediul caruia putem salva lista de ID-uri Yahoo Messenger.

Asadar, daca va ingrijoreaza posibilitatea furtului contului dvs. de Yahoo sau pur si simplu vreti sa creati o copie de siguranta a listei dvs. de ID-uri, va recomand sa intrati pe Backup YM. Problema e ca si aici exista un risc: trebuie sa introduceti ID-ul dvs si parola, insa tinand cont de notorietatea site-ului nu cred ca realizatorii siteului se tin de smecherii.

recuperare_lista_id_yahoo Oricum daca va asumati riscul, dupa ce ati introdus ID-ul si parola, ramane doar sa apasati butonul Backup si din acel moment lista dvs. de ID-uri din messenger este salvata pe serverele siteului. In cazul in care nu mai reusiti sa va accesati contul dvs. Yahoo trebuie doar sa va conectati din nou la Backup YM cu vechea parola si sa apasati butonul Recover. Va fi afisata o lista cu toate ID-urile pe care le aveati in lista la momentul backup-ului, pe care apoi puteti sa le introduceti manual in noul dvs. cont Yahoo. Bineinteles, puteti transfera lista intr-un fisier text pe care sa-l salvati pe calculator si pe care care sa-l puteti accesa si offline.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

A disparut CD/DVD-ul din My Computer …incearca CDgone

lg-cd

Zilele trecute, in timp ce dezinstalam versiunea mai veche Nero pentru a face loc noului Nero 9, s-a intamplat dezastrul: dupa restart drive-ul corespondent DVDRW-ului instalat pe calculator a disparut din My Computer. Alaturi de el, au disparut si celelalte drive-uri virtuale instalate cu MagicIso si PowerIso.

Am bagat un nou DVD in DVD writer, am mai dat un restart, le-am cautat si prin Device Manager insa degeaba: disparusera cu desavarsire. Intru apoi pe net, caut pe Google si gasesc diferite solutii care mai de care mai complicate, apoi dau peste CDgone, un registry patcher creat in 1999, care repara intrarile din registri si ii aduce la valorile standard.

Arhiva, pe care o puteti descarca urmand linkul de mai jos, contine doua fisiere : CDgone si EDITREG. Pentru a repara registrii nu trebuie decat sa dati dublu click pe fisierul CDgone , sa dati Yes la intrebarea si apoi sa restartati calculatorul. Dupa restart veti regasi in My Computer toate CD/DVD drive-urile care disparusera anterior.

Download CDgone

mai departe..

Download Windows 7 RC

windows7 download Incepand de ieri Microsoft ofera tuturor celor interesati posbilitatea de a descarca gratuit noul Windows 7 RC . Oferta este valabila pana in luna iulie iar licenta pentru versiunea de Windows 7 pe care o descarcati de pe siteul Microsoft este valabila pana pe 1 iunie 2010.

Pentru a descarca noul sistem de operare Microsoft mergeti la pagina de download Windows 7 RC de pe siteul Microsoft. In partea de jos a paginii gasiti doua link-uri de download (versiunea 32 sau 64 biti). Selectati limba noului dv sistem de operare si veti fi condusi apoi pe o pagina de autentificare in care trebuie sa va conectati cu un Windows Live ID ( un cont MSN Hotmail, MSN Messenger, ori Passport).

download windows 7 RC

Veti intra apoi pe o noua pagina in care veti gasi codul de activare a versiunii de Windows 7 RC pe care va pregatiti sa o descarcati. Sfatul meu este sa notati undeva codul sau sa faceti un screenshot al paginii, pentru ca downloadul fisierului .iso Windows 7 dureaza destul de mult si e posibil sa inchideti accidental pagina cu Windows 7 Product Key.

Apasati Download Now si, prin intermediul unui manager de download Java, va porni descarcarea Windows 7 RC. Fisierul pe care il descarcati are 2,36GB ceea ce inseamna ca, in functie de viteza dvs. de download, va dura ceva timp pana va fi finalizata descarcarea. Partea buna este ca aplicatia de download are si optiunea de intrerupere  si apoi reluare a descarcarii lucru ce inlatura riscul inchiderii accidentale a downloadului.

Dupa ce ati descarcat fisierul .iso cu Windows 7 folositi Nero 9 sau oricare alternativa Nero pentru a arde fisierul pe un DVD si sunteti gata sa testati noul sistem de operare Microsoft. Trebuie totusi sa tineti cont de cateva cerinte de sistem minime pe care trebuie sa le indeplineasca sistemul dvs.:

- minim 1 GB de memorie RAM

- procesor de minim 1 GHz

-cel putin 16 GB spatiu liber pe partitia unde instalati Windows 7

-placa video care suporta DirectX 9

mai departe..

LinkWithin … articole similare in Blogger

linkwithin blogger

Daca sunteti utilizator Blogger cu siguranta stiti cat de dificil este sa introduceti in blog o sectiune care sa ofere vizitatorilor posibilitatea de a accesa rapid articolele care au un subiect asemanator articolului pe care tocmai il citesc.

O asemenea sectiune o gasiti la sfarsitul fiecarui articol de pe acest blog in zona Articole Similare iar metoda de a o insera in blogul dvs. o gasiti in articolul Solutii Blogger/Blogspot ... "Articole Similare" in Blogger.

Ei bine, zilele acestea am gasit o noua metoda de a introduce in blog o sectiune cu articole similare. LinkWithin este un widget prin intermediul caruia aveti posibilitatea de a afisa nu numai titlul articolelor similare ci si imagini din articolele respective.

Pentru a introduce widgetul in blogul dvs. urmati linkul LinkWithin apoi completati formularul din dreapta paginii si apasati butonul Get Widget. Apasati apoi butonul Install Widget si urmati pasii 1 si 2 asa cum sunt descrisi pe noua pagina. In cazul in care aveti mai multe bloguri pe acelasi cont, selectati blogul pe care l-ati nominalizat in primii pasi si apasati Add Widget.

In sectiunea Elemente de pagina a blogului dvs. “trageti” si asezati elementul LinkWithin undeva la sfarsitul paginii pentru ca timpul de incarcare a blogului sa nu fie afectat. Asta din cauza ca la fiecare incarcare a paginii web Linkwithin va aduna informatii si va introduce imagini, lucru care in mod normal dureaza cateva secunde. Apasati apoi Save.

Trebuie sa stiti ca widgetul LinkWithin nu apare instantaneu in blogul dvs. In functie de numarul de articole si continutul siteului poate dura si o ora pana cand articolele similare LinkWithin vor fi afisate in blogul dvs.

mai departe..

Seven Transformation Pack - Interfata Windows 7 pe XP

seven transformation pack

WindowX creatorul popularelor interfete Vista pentru XP- Vista Transformation Packs - a dezvoltat o noua aplicatie care transforma XP in Windows Seven.

Seven Transformation Pack introduce, pe langa temele cu aspect Windows 7, si cateva aplicatii noi fata de versiunile care transformau XP-ul in Vista. Cea mai interesanta dintre ele mi se pare ViGlance programul care emuleaza noul Superbar din Windows  Seven.

interfata Windows 7 pe XP

In rest, majoritatea aplicatiilor sunt pastrate – Vistart, TrueTransparency, etc- insa au suferit modificari minore pentru a  deveni mai stabile si a se integra mai bine cu noile teme Windows 7.

De asemenea, din cate am observat eu, ViSplore si WinFlip au devenit si ele mult mai stabile. Asa cum era de asteptat, ecranul de logare precum si iconitele au fost si ele schimbate pentru a se potrivi cu noile skinuri Windows 7. La fel s-a intamplat si cu bara laterala din Vista care a suferit cateva modificari subtile.

La fel ca si in cazul programelor care transformau XP in Vista, recomandarea mea este sa instalati Seven Transformation Pack numai in cazul in care aveti instalat cel putin 1G de memorie RAM si un procesor cat de cat performant. In caz contrar, datorita numeroaselor aplicatii pe care le instaleaza Seven Transformation Pack computerul dvs. se va “misca” destul de greu.

Puteti transforma XP in  Windows Seven si cu ajutorul temelor Windows Seven pe care le gasiti pe diverse site-uri de specialitate folosind UXTheme Multi-Patcher 6.0 daca utilizati Windows XP SP3 si urmand pasii descrisi in articolul Transformati Windows XP in Vista.

Download: Seven Transformation Pack

mai departe..

AppRemover … solutie simpla pentru dezinstalarea programelor antivirus

2009-04-30_223613

Desi de obicei dezinstalarea unui antivirus sau a unui firewall nu ridica probleme deosebite exista si situatii cand, datorita faptului ca acest tip de programe “patrund” adanc in registri, pot aparea erori grave ce pot produce destul de multe batai de cap.

De aceasta cauza, majoritatea producatorilor de soft antivirus creeaza si asa numitele “uninstallers”, aplicatii destinate stergerii tuturor fisierelor si intrarilor in registri create odata cu instalarea programelor. Din pacate, aceste aplicatii de dezinstalare nu vin odata cu programul antivirus propriu-zis, ci pot fi gasite pe siteurile programelor, insa aproape niciodata pe pagina principala.

Probabil de aceea, niste tipi isteti satui de problemele pe care le cauzeaza dezinstalarea aplicatiilor de securitate, au creeat AppRemover un program care identifica si dezinstaleaza in cativa pasi simpli majoritatea programelor antivirus, antispyware si firewall existente pe piata. Pe site-ul aplicatiei puteti gasi si o lista cu programele pe care AppRemover le identifica automat, pe lista fiind prezente nume cunoscute ca AVG, Avira, F-Secure, Kaspersky, Lavasoft, McAfee, Microsoft, Panda, PC Tools, Sophos, Symantec and Trend Micro.

AppRemover este compatibil cu toate versiunile de Windows si, lucru important, este portabil ceea ce inseamna ca nu necesita instalare si poate fi utilizat si de pe un stick de memorie.

Download AppRemover

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..