OverStream ... traducere pentru filmuletele de pe YouTube

overstream

OverStream este un serviciu online ce permite traducerea filmuletelor de pe siteurile ce gazduiesc fisiere video .

Operatiunea de traducere este extrem de simpla: trebuie sa introduceti linkul catre fisierul de pe YouTube si apoi, utilizand instrumentele pe care le ofera site-ul, sa sincronizati textul tradus cu dialogurile din film. (demo)

O utilizare mai putin complexa a serviciului presupune adaugarea unor simple texte, fellicitari sau comentarii, si trimiterea prin email a filmuletului, sub forma unei felicitari video.

Pana in acest moment OverStream permite  adaugarea de subtitrari numai pentru videoclipurile gazduite pe YouTube, Google Video, MySpace Video si Dailymotion, dezvoltatorii aplicatiei promitand ca lista va creste in viitor.

Link:  OverStream

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

 

mai departe..

FotoFlexer... un excelent editor foto online

Exista o mare varietate de programe pe care le putem folosi pentru editarea fotografiilor, incepand de la cele profesionale, gen Photoshop sau Corel, si continuand cu cele gratuite, despre o parte dintre acestea vobind intr-unul din articolele anterioare.

Iata insa ca, in ultima perioada, au fost lansate si chiar au prins bine la public  o noua categorie de programe de editare foto gratuite : aplicatiile online. Am mai vorbit despre aceste aplicatii atunci cand am prezentat Flauntr sau Picnik insa astazi am descoperit un nou serviciu de acest gen, excelent din toate punctele de vedere.

flexr

FotoFlexer este un editor grafic online care m-a impresionat atat datorita numarului foarte mare de operatiuni de editare pe care le ofera dar mai ales datorita vitezei cu care reuseste sa execute aceste operatiuni.

flexr2

Imaginile pe care doriti sa le prelucrati pot fi incarcate pe site direct de pe calculatorul dvs. sau daca doriti din conturile dvs. de pe unul siteurile specializate in gazduirea fotografiilor: photobucket, facebook, flickr, myspace sau picasa.

O optiune pe care nu am vazut-o la alte servicii de acest gen este posibilitatea de a alege locul unde va fi salvata imaginea prelucrata, in afara de alternativa clasica de descarcare pe calculator, FotoFlexer oferind posibilitatea de a salva imaginile direct in conturile noastre de pe siteurile mentionate mai sus.

flexr1

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..