FlauntR- editare foto online si aplicare de efecte

|

Tinand cont de ritmul de dezvoltare a aplicatiilor de editare foto online s-ar parea ca in curand nu vom mai avea nevoie sa mai instalam aplicatii pentru a prelucra si edita imagini. De fapt, pentru utilizatorul obisnuit, care foloseste genul acesta de programe numai pentru a redimensiona, roti si taia imaginile, aplicatiile online deja ofera solutii foarte bune si practice. Zilele acestea am dat peste FlauntR, un serviciu de editare si prelucrare a fotografiilor ce mi se pare unul din cele mai complete si bine "inzestrate" siteuri din categoria sa.

De fapt, FlauntR ofera doua servicii - photoeditR si photostylR- ambele permit prelucrarea gratuita a imaginilor incarcate de pe computerul dvs sau de pe Flickr, unul din cele mai populare servicii de gazduire a fotografiilor.

PhotoeditR permite editarea imaginilor prin intermediul unor actiuni deja clasice: taiere, redimensionare, reducerea efectului de ochi rosii, sau aplicarea de diferite filtre de culoare. Daca doriti insa optiuni de editare mai avansate, va trebui sa folositi PhotostylR, acesta oferind mult mai multe instrumente de prelucrare a imaginilor. Cea mai interesanta parte a PhotostylR o reprezinta probabil optiunea de adaugare de efecte, serviciul oferindu-va peste 1000 de efecte pe care le puteti aplica fotografiilor dvs, rezultatele fiind de cele mai multe ori impresionante.

Odata terminata editarea , aveti posibilitatea de a salva fotografiile in cadrul unui album FlauntR, sa le descarcati pe computerul dvs sau, daca doriti, le puteti trimite direct in contul dvs Flickr.

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

1 comentarii :

Anonim spunea...

nu inteleg nimic!explicati-mi si mie!va rog!

Trimiteți un comentariu