Copiati erorile din Windows in clipboard

Stiati ca, in loc sa va chinuiti sa rescrieti enervantele mesaje de eroare din Windows pentru a cauta pe Google o solutie, exista posibilitatea sa le copiati in memoria clipboard prin simpla apasare a combinatiei de taste CTRL+C ?

Pentru a testa acest truc deschideti o fereastra de Windows Explorer si introduceti in bara de adrese o cale incorecta pentru una din partitiile dvs. apoi apasati Enter. De ex. daca hardul dvs este impartit in 3 partitii( A, C, D )  introduceti litera B:\ si apasati Enter. Daca folositi Windows XP veti vedea o eroare asemanatoare cu cea din imaginea de mai jos:

eroare

Apasati CTRL+C si apoi CTRL+V pentru a transfera textul din mesajul de eroare intr-un editor de texte sau, daca doriti, direct in casuta de cautare Google.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Vasile Laba vs. Muia Marcel

Pacat ca nu candideaza amandoi in acelasi oras, aveam ocazia sa vedem cateva slogane electorale originale.

2515773535_a303ff8bea_o 2510477339_17c0f08c36

Via: StamDegeaba I Sutu.ro

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

UberIcon ... adaugati efecte vizuale iconitelor

UberIcon este un utilitar gratuit cu ajutorul caruia aveti posibilitatea de a adauga o nota de personalitate iconitelor dvs. Dupa instalarea aplicatiei iconitele dvs. vor salta, vor face Zoom sau vor zbura pe ecranul calculatorului in functie de preferintele dvs.

UberIcon vine in mod implicit cu 3 efecte vizuale preinstalate : iBounce- face iconitele sa salte la fiecare dublu click, Flatout - iconitele se dezintegreaza si apoi dispar si iZoom- iconita se mareste si creaza efectul de zoom.

ubericon

Daca doriti sa experimentati si cu alte efecte va recomand sa vizitati pagina oficiala a aplicatiei si sa descarcati cele 6 plugin-uri oferite spre download. Instalarea acestora este foarte simpla: trebuie sa dezarhivati fisierul descarcat si sa copiati directorul Plugins al aplicaţiei UberIcon, de obicei: C:\Program Files\UberIcon\Plugins.

ubericon

Dupa copierea noului plugin nu trebuie decat sa selectati efectul pe care il doriti din iconita UberIcon ce rezida in bara de unelte a Windows si sa va invitati prietenii in vizita pentru a-i impresiona cu noua dvs. descoperire. Have fun!

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Google Beta! Va vine sa credeti?

Va vine sa credeti ca pana si Google a fost o perioada in faza "beta"? 

google_beta

google_stanford

Dati click pe imaginile de mai sus si veti fi condusi pe paginile Google asa cum aratau ele in 1998, anul lansarii motorului de cautare Google.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Download Yahoo Messenger for Vista Beta 1.2.0.1029 standalone setup file

YM for VIsta 1.2.0.1029

In urma cu cateva saptamani Yahoo Messenger for Vista a intrat in stadiul de Beta ceea ce inseamna ca este din ce in ce mai aproape de o lansare oficiala.

Fata de variantele anterioare, versiunea Y!M Vista 1.2.0. 1029 aduce cateva imbunatatiri majore, printre care remarcam posibilitatea de a efectua convorbiri PC-to-PC, vizualizarea in taburi a conversatiilor precum si notificarea la primirea unui email, facilitati ce apropie versiunea pentru Vista a Yahoo Messenger de functionalitatea pe care o intalnim in messengerul pentru Windows XP.

YM VIsta Beta

Si daca tot am adus vorba de XP, la fel ca si versiunea Preview despre care am vorbit intr-un articol anterior, Yahoo Messenger for Vista Beta 1.2.0.1029 poate fi instalata in Windows XP foarte simplu, cu conditia ca in prealabil sa instalati .NET Framework 3.5.

Mai multe informatii despre instalarea Yahoo Messenger for Vista Beta 1.2.0.1029 in XP gasiti in articolul Download Yahoo Messenger Vista pentru XP. Daca doriti sa aflati mai multe referitor la versiunea YM pentru Vista va invit sa urmariti filmuletul de mai jos:

 

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Iconuri RSS superbe pentru blogul dvs.

Daca in precedentele colectii de iconite RSS pe care le-am prezentat nu ati gasit un feed icon care sa va placa si sunteti inca in cautarea unei iconite RSS pentru blogul dvs., iata in continuare o noua colectie de iconuri RSS superbe gasita pe site-ul unui designer rus.

Pentru a utiliza iconurile in blogul dvs. nu trebuie decat sa salvati imaginile si sa le decupati apoi cu ajutorul unui editor de imagini in functie de dimensiunea locatiei unde doriti sa fie afisate in blog.

010

001

 002

003

004

005

006

007

008

009

konfeta konina

rss_all

rss_detki2  rss

 

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Lil Wayne ft. Static Major - Lollipop

Lollipop - Lil Wayne feat. Static Major face deja furori in State si probabil nu va mai dura mult si va intra si in topurile din Romania pentru ca melodia e super.



Lil Wayne feat. Static Major - Lollipop
Asculta mai multe audio Muzica »

Daca doriti sa descarcati Lollipop - Lil Wayne feat. Static Major.mp3 de pe trilulilu gasiti cateva aplicatii care va pot fi de ajutor in urmatoarele articole:

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Premii www.accelr8.ro

2008-05-24_030403

Pe langa superbul Audi R8, marele premiu al campaniei Kent de pe siteului www.accelr8.ro , participantii la concurs pot castiga numeroase alte premii puse in joc de organizatorii concursului incepand cu CD-uri audio sau wallpapere HD si terminand cu super notebook-urile Sony Vaio.

Dupa o scurta cautare pe net am reusit sa fac o lista cu specificatiile si preturile estimative a premiilor de pe www.accelr8.ro, cele mai scumpe fiind bineinteles laptopurile Sony Vaio.

1. Sony VAIO VGN−FZ31Z ( 8 premii oferite de www.accelr8.ro)

Sony_VGN-FZ31Z

Specificatii:

- 15.4” WXGA X-Black II LCD, max. 1280x800
- Intel Core 2 Duo Processor T8300 2400 MHz (800MHz/3MB)
- 4096 MB DDR2-RAM PC5300
- 300 GB SATA- 4200rpm
- 256 MB NVIDIA GeForce 8600M GS / 758 MB
- Blu-ray Disc™ Drive

Pret: 5.899 RON

2. Sony BDP-S300  Blu-ray Disc Player (80 premii oferite de www.accelr8.ro)

sony_bdp-s300

Pretul in magazinele virtuale variaza intre 1.500 si 1.600 RON insa pe Okazii.ro am gasit un tip care a castigat playerul la promotia Kent si cere numai 750 RON.

3. Ceas Audi ( 8 premii oferite de www.accelr8.ro)

ceas

Din imaginile de pe accelr8.ro se pare ca este vorba de modelul AHP005 care, spre suprinderea mea, valoreaza 259 $ pe un site specializat in vanzarea de produse marca Audi.

Celelalte premii constau in compilatii muzicale, CD-uri audio, sonerii pentru telefonul mobil asa ca, daca aveti de gand sa castigati ceva la campania de pe accelr8.ro, sfatul meu este sa va orientati catre produsele prezentate mai sus

mai departe..

Vista Aero Cursors ... schimbati aspectul sagetii mouse-ului in XP

 aero2

O chestie interesanta: ne chinuim sa descoperim cele mai frumoase iconite Vista, cele mai spectaculoase teme pentru Windows, wallpapere, folosim diverse softuri si gadgeturi pentru a personaliza si infrumuseta aspectul desktop-ului, insa nici una dintre acestea nu sunt vizibile atunci cand scriem un document sau navigam pe o pagina web.

Singurul obiect care ramane vizibil in tot acest timp este cursorul mouse-ului. De fapt, ochii nostri urmaresc aproape continuu sageata mouse-ului, asa ca daca vreti ca XP-ul dvs. sa semene cu cat mai mult cu Windows Vista, unul dintre primele elemente pe care trebuie sa le modificati este aspectul sagetii mouseului.

Iata cum trebuie sa procedati:

  • descarcati si dezarhivati Vista Aero Cursors pack
  • click dreapta pe fisierul Install.inf si selectati optiunea Install
  • mergeti la Control Panel > Mouse > Pointers si selectati schema Aero Cursors (Alphablended)
aero
 
    Download Vista Aero Cursors Pack

mai departe..

Meniu Word pentru incepatori

word_perfect_menu

Cred ca prima optiune ar fi cea mai utilizata

mai departe..

Google Talk chatback ... conversatii instant cu vizitatorii blogului dvs.

Google Talk chatback este un widget oferit de Google cu ajutorul caruia puteti purta conversatii instant cu vizitatorii site-ului dvs indiferent daca acestia detin sau nu un cont Google. In schimb, dvs. trebuie sa fiti conectat la contul dvs. Gmail sau Google Talk pentru a putea trimite si primi mesajele vizitatorilor.

Pentru a putea utiliza Google Talk chatback trebuie sa mergeti la pagina aplicatiei, sa va conectati la contul dvs. Google si sa copiati codul din partea de jos a paginii intr-o sectiune a blogului dvs.

Vizitatorii site-ului dvs. vor vedea o imagine asemnatoare cu cele de mai jos si, cu un simplu click pe imagine vor putea initia o conversatie cu dvs. Discutiile se vor purta intr-o fereastra noua tip pop-up asa ca vizitatorii vor putea vedea in continuare continutul blogului.

chat1  chat2

Daca nu aveti dispozitia necesara pentru a purta o discutie, puteti schimba oricand statusul Gmail in Invizibil sau Ocupat si vizitatorii dvs. nu va vor mai putea trimite mesaje.

Mergi la Google Talk chatback

mai departe..

Terifiant !

Caminito del Rey - traseul ideal pentru cei pasionati de munte, drumetii si A D R E N A L I N A.

Via I  Mihai Seceleanu

mai departe..

Salvati paginile web interesante pentru a le citi mai tarziu

Ati intalnit vreodata pe net un articol interesant pe care insa nu ati avut timp sa-l cititi? In mod normal in aceasta situatie probabil ca ati cautat rapid butonul de semne de carte a navigatorului web si ati salvat pagina web pentru a reveni la ea atunci cand timpul va va permite acest lucru.

Problema e ca daca obisnuiti sa faceti acest lucru in mod frecvent meniul Bookmarks tinde sa devina din ce in ce mai "stufos" si identificarea ultimelor pagini web pe care le-ati salvat se face mult mai greu. Eu am incercat sa gasesc o solutie prin crearea unui folder nou in Bookmarks pe care l-am denumit "temporar" ( inspirat, nu-i asa?), dar din lene sau din lipsa de timp am uitat sa mai sterg siteurile asupra carora am revenit asa ca s-a umplut si el in cateva zile si am ajuns in aceeasi situatie ca la inceput.

Ei bine, daca sunteti in aceeasi situatie ca si mine si cautati o solutie pentru a tine sub control numarul de "semne de carte" pe care le salvati in browser-ul dvs. web, in continuare veti gasi 3 extensii Firefox care va pot veni in ajutor:

1. Taboo: o extensie Firefox ce adauga in bara de navigare a browserului doua noi butoane cu ajutorul carora veti putea salva si apoi vizualiza site-urile la care doriti sa reveniti.

taboo

 

2. Tark (Temporary Bookmarks) : o extensie Firefox ce poate fi utilizata pentru a marca acele site-uri ce contin informatii care va intereseaza numai o anumita perioada de timp. La fel ca si Taboo, Tark adauga in bara de adrese un nou buton ce poate fi utilizat pentru a salva un anumit site pentru o perioada determinata de timp (de la una la 4 saptamani).

bookmarkMenu

 

3. Read it later - desi am mai vorbit despre aceasta extensie intr-un articol anterior si chiar am instalat-o la un moment dat, uitasem cu desavarsire de ea.

read

Read it later  instaleaza doua butoane in bara de unelte Firefox: un click pe Read Later salveaza pagina pe care tocmai o cititi, fiecare click dat pe butonul Reading List duce la vizualizarea succesiva a paginilor web pe care le-ati salvat. Pentru a vizualiza salvarile dvs., tot ce trebuie sa faceti este sa apasati pe mica sageata neagra ce se afla langa ambele butoane si va  aparea o lista cu linkurile ce v-au starnit interesul.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

BSPlayer 2.28 Free... o noua versiune a popularului media player

2008-05-18_024807

Unul dintre cele mai raspandite playere multimedia, BSPlayer a ajuns la versiunea 2.28. Programul (produs de o firma din Slovenia) are suport pentru toate formatele audio si video raspandite ( aac, ac3, aif, ASF, AVI, divx, DV, m1v, m2v, mov, mpa, mp1, mp2, MP3, MP3, mp4, mpv, OGG, ogm, QT, rm, ram, SWF, vob, WAV, WMA, WMV), suporta benzi audio multiple, aspecte de imagine diferite si subtitrari. Interfata se poate personaliza prin skinuri BSplayer, inclusiv limba interfetei se poate schimba.

BS.Player PRO 2.28 costa 29.9 EUR, BS.Player PRO Lite costa 9.9 EUR (functionalitate redusa), iar BS.Player 2.28 Free se poate descarca gratuit (include si un program sponsor (SAVE Now!)

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Exploreaza spatiul cosmic cu Microsoft WorldWide Telescope

2488867387_20b3c632e5

Ca un raspuns la succesul obtinut de GoogleSky, Microsoft a lansat zilele acestea WorldWide Telescope, un program gratuit ce permite tuturor utilizatorilor, indiferent ca sunt profesori de astronomie sau simpli entuziasti, sa arunce o privire in spatiu, sa navigheze printre constelatii si sa caute intr-o bogata arhiva de imagini 3D ale cosmosului.

WorldWide Telescope poate fi descarcat gratuit de pe site-ul aplicatiei si este compatibil cu Windows XP SP2 si Windows Vista. Pentru putea fi utilizat in conditii optime computerul pe care instalati WorldWide Telescope trebuie sa fie echipat cu o placa video de minim 128MB, cel putin 1Gb de RAM si sa aveti instalat Microsoft .NET Framework 2.0

mai departe..

Descarca torenti fara sa instalezi programe

Torrent2exe este un serviciu web unic ce tranforma fisierele torent in fisiere executabile permitand astfel utilizatorilor sa descarce torenti fara a mai fi nevoiti sa instaleze un program de torenti specializat (utorrent, BitCommet,etc).

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa copiati URL-ul (adresa) torrentului sau sa indicati locatia de pe calculator unde se afla fisierul torent descarcat si acesta va fi incarcat pe Torrent2exe in mod automat.

Urmeaza apoi sa indicati dimensiunea fisierului executabil pe care doriti sa-l descarcati. Exista o optiune "small size" care, v-ati prins nu-i asa, este mai mica insa care dupa lansare va descarca automat anumite componente ale aplicatiei ce face posibila downloadarea torrentilor. (componentele necesare vor fi descarcate o singura data). Daca selectati optiunea " Normal Size" la fiecare convertire a unui torent in .exe veti descarca pe langa executabilul ce contine torrentul si componentele suplimentare ( diferenta dintre cele doua optiuni este destul de mica, asa ca nu prea conteaza pe care o selectati)

torrent2exe

Apasati apoi Download si lansati fisierul .exe. Descarcarea torentului va incepe automat, progresul descarcarii precum si informatii referitoare la numarul de seeds/peers, viteza de download, etc fiind afisate intr-o fereastra asemanatoare cu cea din imaginea de mai sus

Site I Torrent2exe

mai departe..

Vreel, alternativa la Stage6

La aproape 3 luni de cand DivX a decis sa inchida excelentul site de video sharing Stage6, se pare ca un grup de  intreprinzatori vor sa readuca la viata serviciul si sa ofere utilizatorilor posibilitatea de a incarca si vizualiza videoclipuri in format HD ( high definition).

Noul Stage 6 se va numi Vreel si, la fel ca si Stage6, va utiliza playerul web si codecurile video create de DivX pentru a encoda si reda videoclipurile.

Singurele informatii de care dispunem la ora actuala sunt cele afisate in sectiunea FAQ a siteului, loc in care gasim si cateva capturi de ecran ce dezvaluie felul cum va arata interfata Vreel.

vreel

Vreel va fi lansat undeva spre sfarsitul lunii mai, pentru inceput in faza de testare, in care utilizatorii vor avea posibilitatea sa incarce videoclipuri de pana la 800 MB. Pe parcurs limita va creste la 1GB si va fi implementata si optiunea de download precum si alte imbunatatiri legate de aspectul grafic si estetic al site-ului.

Ramane de vazut cum vor reusi realizatorii Vreel sa rentabilizeze site-ul si sa obtina profit tinand cont ca dezvoltatorii tehnologiei DivX nu au reusit sa faca acest lucru cu Stage6.

mai departe..

Vezi ferestrele din Windows in stilul Mac OsX

expose

DExposE2 Reloaded este un utilitar gratuit ce permite utilizatorilor sa simuleze functia “Exposé”  din Mac in Windows XP si Vista.

Dupa cum se poate vedea si in filmuletul de mai jos, functia “Exposé” ofera posibilitatea vizualizarii ferestrelor sub forma unui "tablou" in care toate aplicatiile deschise sunt micsorate in asa fel incat sa fie afisate pe intreg ecranul, lucru ce faciliteaza identificarea si localizarea rapida a ferestrei care ne intereseaza.

Aplicatia este extrem de usor de utilizat :

  • F9 aduce ferestrele in "starea" Expose
  • F10 "scoate" in fata fereastra selectata
  • F11 duce in bara toate ferestrele deschise ( Şase! vine şefu!)
  • Shift + F9 realizeaza tranzitia la Expose in slow-motion ( cool!)

Download Expose for Windows

mai departe..

Semaforul viitorului

Conceptul Virtual Wall creat de un designer chinez propune o metoda extrem de interesanta pentru cresterea eficientei semafoarelor rutiere.

semafor

Ramane de vazut cand va apare tehnologia care va face posibila crearea acestui tip de semafor.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Lift pentru biciclisti

Interesant, nu?

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Nu poti asculta muzica sau vedea filme la scoala/servici? Incearca Audio/Video To Exe

Nu aveti instalat Winamp pe computerul dvs. de la servici? Administratorul de retea a blocat accesul si la Windows Media Player? Sau poate ca nu puteti vedea filmele din cauza ca nu aveti instalate nici un fel codecuri pe computerul de la scoala? Ei bine, singura solutie care va ramane este sa apelati la un utilitar interesant numit Audio/Video To Exe.

Programul este gratuit si permite convertirea melodiilor si filmelor in fisiere executabile ce pot fi ascultate/vizualizate pe orice computer fara a mai fi necesara instalarea de codecuri audio/video.

2008-05-14_011516

Audio/Video To Exe suporta aproape toate tipurile de formate audio sau video ( gp, aac, ac3, exe, flac, flv, gif, mp2, mp3, mp4, mpc, mpg, nut, ogg, ra, rm, swf, vob, voc, wav, wma, wmv, wv,..etc) ceea ce inseamna ca toate aceste formate pot fi convertite cu usurinta in fisiere executabile. Aplicatia poate fi folosita si pentru convertirea (transformarea) fisierelor audio/video, insa versiunea gratuita este destul de limitata in optiuni.

Dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai sus tot ce trebuie sa faceti pentru a transforma o melodie/ videoclip in fisier de tip .exe este sa selectati fisierul din meniul Open si apoi sa apasati butonul "pack to exe". Fisierul rezultat va va permite sa vedeti filmele sau sa ascultati muzica dvs. preferata pe orice calculator, la scoala sau la birou, chiar daca accesul la aplicatiile multimedia a fost restrictionat.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Transforma-ti pozele in benzi desenate cu Kyolo

32MP14

Kyolo este o aplicatie online extrem de simpatica ce permite utilizatorilor sa creeze benzi desenate folosind propriile imagini si fotografii.

Serviciul are o interfata intuitiva ce ofera utilizatorilor posibilitatea sa adauge in fotografii bule de dialog (comentarii) cu ajutorul carora se poate crea aspectul de banda desenata.

Desene create cu Kyolo pot fi salvate pe PC, trimise prietenilor prin e-mail sau, daca doriti, aveti posibilitatea de a le salva in galeria de imagini a site-ului pentru a impartasi celorlalti utilizatori monstre din "creativitatea" dvs :D

Un instrument simplu si rapid, foarte util pentru cei care nu au acces la programe profesionale de editare a imaginilor gen Photoshop sau Gimp.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Reguli :))

E grea tare limba romana!

reguli

Imi pare rau ca nu am gasit si sursa pe site-ul unde am descoperit poza.

mai departe..

Google Translate in limba romana

google translate Google Translate a lansat zilele trecute o noua versiune a excelentului serviciu online ce face posibila traducerea automata a paginilor web. Spre deosebire de versiunea anterioara care permitea doar traducerea in si din limba engleza a site-urilor scrise in cateva limbi de circulatie internationala, acum Google Translate integreaza posibilitatea de a efectua traduceri automate direct intre cele 23 de limbi incluse in aplicatie ( araba, bulgara, ceha, chineza, coreeana, croata, daneza, engleza, finlandeza, franceza, germana, greaca, hindi, italiana, japoneza, norvegiana, olandeza, portugheza, poloneza, romana, rusa, spaniola, suedeza).

Imbunatatirile nu se opresc aici pentru ca, incepand cu aceasta noua versiune Google Translate, nu mai este necesar nici macar sa stim in ce limba este scris site-ul pe care dorim sa-l traducem deoarece Google analizeaza si identifica singur limba din care se solicita traducerea. Tot ce trebuie sa facem este sa nu selectam nici o optiune in meniul ce stabileste limba din care sa se efectueze traducerea si sa selectam limba romana in al doilea meniu.

Un alt lucru imbucurator este posibilitatea de a introduce in site-uri a unui Google Gadget care va permite potentialilor vizitatori ai blogului dvs. ce nu cunosc limba romana sa traduca automat intr-o limba de circulatie internationala articolele publicate in blog.

mai departe..

Gickr .. transforma videoclipurile de pe YouTube in imagini animate

La momentul in care v-am vorbit pentru prima data despre el, va spuneam ca Gickr reprezenta cea mai simpla metoda de a transforma fotografiile in imagini animate ( .gif), online fara a mai fi necesara instalarea unor programe pe calculator.

Dupa mai bine de jumatate de an de atunci, iata ca Gickr lanseaza o noua facilitate oferind acum si posibilitatea transformarii videoclipurilor de pe YouTube  in imagini animate ( ceva de genul preview-ului oferit de site-uri gen YouPorn sau Redtube ).

Pentru a realiza acest lucru nu trebuie decat sa va alegeti un videoclip de pe YouTube, sa copiati adresa acestuia in casuta de pe Gickr.com, sa alegeti dimensiunea si numarul de framerate (viteza) si apoi sa apasati Next. In functie de durata videoclipului va trebui sa asteptati ceva timp, insa apoi veti fi condusi pe o pagina unde vi se vor oferi cateva optiuni prin care veti putea introduce gif-ul intr-o pagina web sau daca doriti il veti putea trimite prin email unui amic. Daca doriti sa-l salvati pur si simplu pe calculator, apasati click dreapta pe imaginea animata si selectati optiunea "Save as".

pimp myspace - Gickr

Dupa cum se poate vedea si in imagiea de mai sus rezultatele nu sunt spectaculoase, insa daca tinem cont de faptul ca transformarea are loc online si ca nu trebuie sa ne preocupe nici macar problema hostarii imaginilor gif, eu unul ma pot declara multumit de calitatea serviciului.

Site I Gickr.com

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..