Google Translate in limba romana

google translate Google Translate a lansat zilele trecute o noua versiune a excelentului serviciu online ce face posibila traducerea automata a paginilor web. Spre deosebire de versiunea anterioara care permitea doar traducerea in si din limba engleza a site-urilor scrise in cateva limbi de circulatie internationala, acum Google Translate integreaza posibilitatea de a efectua traduceri automate direct intre cele 23 de limbi incluse in aplicatie ( araba, bulgara, ceha, chineza, coreeana, croata, daneza, engleza, finlandeza, franceza, germana, greaca, hindi, italiana, japoneza, norvegiana, olandeza, portugheza, poloneza, romana, rusa, spaniola, suedeza).

Imbunatatirile nu se opresc aici pentru ca, incepand cu aceasta noua versiune Google Translate, nu mai este necesar nici macar sa stim in ce limba este scris site-ul pe care dorim sa-l traducem deoarece Google analizeaza si identifica singur limba din care se solicita traducerea. Tot ce trebuie sa facem este sa nu selectam nici o optiune in meniul ce stabileste limba din care sa se efectueze traducerea si sa selectam limba romana in al doilea meniu.

Un alt lucru imbucurator este posibilitatea de a introduce in site-uri a unui Google Gadget care va permite potentialilor vizitatori ai blogului dvs. ce nu cunosc limba romana sa traduca automat intr-o limba de circulatie internationala articolele publicate in blog.

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

4 comentarii :

Anonim spunea...

bai sunteti tari sincer. misto blog. ma dati pe spate de fiecare data cand puneti un program . Bv voua .

P.N. Romulus spunea...

Multumesc ptr. aprecieri si te astept sa revii!

Anonim spunea...

cu fiecare zi ce trece , regret tot mai tare , ca neau mai ramas cu 1 mai putin .

Ionut spunea...

Va recomand sa vizitati si http://www.translatoare.ro. Veti beneficia de traducere, pronuntare si corectare online in cele mai importante limbi de circulatie internationala. Instrumentul utilizeaza tehnologiile Google Translate si Microsoft Bing Translator. Este o aplicatie autohtona online care merita incercata!

Trimiteți un comentariu