Salvati blogul !!!

Daca sunteti posesorul ;-) unui blog exista posibilitatea ca intr-o zi, din diferite motive, sa pierdeti unele sau, mai neplacut, toate posturile pe care le-ati scris. O solutie, din fericire gratuita, pentru a evita aceasta neplacere o reprezinta BlogBackupOnline , un serviciu care ca va ofera posibilitatea de salva intregul continut[...] al blogului dvs pe site-ul acestora.

Inregistrarea blogului dvs (de fapt a a oricarui blog) este deosebit de simpla, trebuie numai sa introduceti URL-ul, si daca siteul este realizat pe o platforma blogging populara ( Blogger, TypePad, WordPress) backup-ul va incepe automat. Nu este necesara nici macar introducerea parolei sau a numelui de utilizator, salvarea posturilor facandu-se fara probleme si, dupa un prim back-up complet al site-ului, acesta va fi efectuat in mod automat in fiecare zi, la ora stabilita de dvs.

Utilizatorilor serviciului li se ofera 50 MB de spatiu gratuit, si desi nu pare prea mult, daca setati sa nu fie salvate imaginile si filmele, vor fi salvate numai textul si formatul HTML al site-ului, astfel incat spatiul ocupat nu va fi destul de mare.

Toate posturile salvate pot fi vizualizate prin intermediul unui cititor RSS acesta oferindu-va o previzualizare a a articolelor precum si posibilitatea de a trimite unul sau mai multe dintre acestea inapoi pe site in eventualitatea in care le-ati pierdut accidental. Daca nu aveti incredere in capacitatea site-ului de a va gazdui salvarile, vi se ofera posibilitatea de a transfera pe propriul calculator o varianta XML a backup-ului efectuat de site, astfel in eventualitatea unei intamplari nefericite puteti efectua si dvs o restaurare a articolelor pe care le-ati pierdut.

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

1 comentarii :

Trimiteți un comentariu