WinSplit Revolution

banniere3

Cresterea numarului utilizatorilor de widescreen-uri si de monitoare duale, a facut ca actiunea de maximizare a ferestrelor deschise sa devina una destul de enervanta si care mananca destul din timpul celor a caror activitate necesita ca un numar relativ mare de ferestre ale aplicatiilor sa fie deschise permanent, astfel incat aparitia unui program ca WinSplit Revolution nu poate decat sa bucure categoria de utilizatori careia i se adreseaza si nu numai.

WinSplit Revolution este un mic utilitar care, intr-un mod foarte simplu si usor de utilizat, va ofera posibilitatea de a muta, repozitiona si redimensiona ferestrele aplicatiilor pe care le aveti deschise. Programul instaleaza in taskbar o iconita prin intermediul careia puteti lansa un screen-control foarte intuitiv cu care puteti controla pozitia ferestrelor, insa ofera si combinatii de taste inlaturandu-se asfel utilizarea mouse-ului.

Programul va permite patru tipuri de actiuni: repozitionarea/redimensionarea rapida a unei ferestre, "fuziunea" a doua ferestre, crearea pe tot ecranul a unui mozaic format din ferestrele pe care le aveti deschise, precum si o combinatie de taste pentru inchiderea instantanee a ferestrelor.
  • Repozitionarea/redimensionarea unei singure ferestre: puteti folosi pentruquadrants aceasta actiune pad-ul de control care apare la lansarea programului sau o combinatie de taste. Daca va imaginati ecranul dumneavoastra impartit in 4 patrate, puteti trimite fereastra deschisa in unul din acestea, in in jumatatea de sus a ecranului (1+2), jumatatea de jos (3+4), jumatatea din stanga (1+3), sau jumatatea din dreapta (2+4).
  • Fuziunea Ferestrelor: aceasta actiune aliniaza 2 ferestre in asa fel incat sunt asezate una langa alta pentru a ocupa jumatatile din stanga si din dreapta a ecranului.Un slider va permite miscarea spre stanga sau spre drapta a locului unde acestea se intalnesc.
  • Mozaic: imparte ecranul in 9 parti egale si plaseaza fiecare fereastra deschisa in una dintre portiuni. Daca aveti deschise mai putin de 9 ferestre deschise va crea unele dintre ferestre de o dimensiune mai mare, daca aveti mai mult de 9, va lua in calcul pentru repozitionare numai primele 9 dintre ele.
  • Inchiderea rapida a ferestrelor: Inchide toate ferestrele deschise (surprinzator, nu?). Insa poate fi uneori foarte utila. Combinatia de taste implicita este Ctrl-Alt-C insa poate fi schimbata in functie de preferinte.
Download WinSplit Revolution.

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu