Flickr devine mai interesant

|

Flickr, probabil cel mai cunoscut si utilizat serviciu online de gazduire foto, a modificat zilele trecute modul in care puteti incarca fotografiile pe site. Cea mai importanta dintre modificari este faptul ca a disparut limita de 6 imagini pe care le puteati incarca simultan, la prima incercare reusind sa trimit pe site aproape 20 de imagini facute la o rezolutie inalta (3MB bucata) fara nici un fel de probleme. De asemenea, a fost adaugata o "bara de stare" pentru fiecare fotografie precum si posibilitatea[...] de a vedea in partea din dreapta a paginii numarul si locatia fotografiei la care ai ajuns din intreaga galerie incarcata, facilitati care erau valabile pana acum numai daca foloseati softul de incarcare oferit de Flickr.

Alta imbunatatire demna de remarcat este noul instrument de sortare si editare pe care il puteti utiliza dupa terminarea incarcarii imaginilor si care va permite atasarea unei etichete comune pentru intreaga galerie incarcata precum si adaugarea acestei intr-un set de fotografii creat anterior. Spre deosebire de versiunea anterioara, Flickr arata acum toate imaginile recent incarcate pe o singura pagina, economisindu-se astfel timpul si click-urile necesare adaugarii titlurilor si descrierii.

Totusi, daca utilizati Flickr in mod frecvent, ar fi indicat sa folositi softul de incarcare oferit de Flickr, acesta oferindu-va o serie de facilitati pe care versiunea web nu le include, una dintre acestea fiind si posibilitatea de a trimite fotografiile pe site fara a mai fi necesara deschiderea unei pagini web, autentificarea, etc.

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu