Live Downloader … download de pe YouTube, Trilulilu, etc

De-a lungul timpului v-am prezentat numeroase modalitati de descarcare de pe YouTube sau Trilulilu a videoclipurilor sau melodiilor, majoritatea dintre ele fiind extensii care se adreseaza utilizatorilor Firefox sau siteuri cu un caracter efemer.
Zilele acestea am gasit un mica aplicatie care permite si celor care nu utilizeaza Firefox sa descarce muzica si clipuri de pe Trilulilu sau YouTube intr-un mod foarte simplu si eficient.
Programul se numeste Live Downloader si, dupa instalare, se “aseaza” in background si identifica automat cotinutul media care ruleaza in browser oferindu-va prin intermediul unei ferestre pop-up optiunea de descarcare a melodiei sau clipului pe care il urmariti.
Live_downloader1
Setarile implicite ale programului fac posibila depistarea si descarcarea unor numeroase formate video si audio, de pe majoritatea siteurilor de profil. Odata apasat butonul Download now programul se comporta la fel ca un download manager, marind pe cat posibil viteza de descarcare.
LiveDownload2
Totusi, comparat de exemplu cu DownloadHelper, Live Downloader are si un puct slab : nu depisteaza automat formatul High Definition de pe YouTube. Pentru a descarca de pe YouTube in format HD, trebuie in prealabil sa vizualizati clipul respectiv in browser in format HD. Pentru a vedea cum fuctioneaza Live Downloader, va invit sa vizionati clipul de mai jos:

Descarca Live Downloader.
>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

9 comentarii :

Anonim spunea...

www.scelerati.tk

SCHIMB DE LINKURI? :) Astept un raspuns de la tine..la sectiunea comentarii. multumesc...

Radu spunea...

Multumesc pentru pont. E mult mai implu cand cauta cineva pentru tine... :)

Florentina spunea...

Ce mult ma bucur ca nu ma mai chinui sa dau jos chesti de pe you tube.
http://www.registrufirme.ro

Pitipoanca spunea...

Pentru tilulilu este ceva mult mai simplu, am impresia ca trilu download sau cam asa ceva.

Anonim spunea...

salut ma a nu merge vtrrejealaaaa

Trimiteți un comentariu