Google Redisigned – teme pentru Gmail, Google Calendar si Google Reader

|

 

In cazul in care utilizati Firefox impreuna cu  Gmail, Google Calendar sau Google Reader si v-ati plictisit de interfata implicita a acestor aplicatii web, recomandarea mea este sa incercati Google Redisigned.

google Redisigned

Extensia, caci este vorba de o extensie pentru Firefox, schimba in totalitate aspectul paginilor web incarcate in aplicatiile de mai sus. Spre deosebire de optiunea de modificare a temelor oferita de setarile din Gmail sau Google Labs, Google Redisigned modifica majoritatea elementelor din pagina, oferind pe langa un aspect inedit si (cel putin pentru mine) posibilitatea de a identifica mai usor sectiunile care ma intereseaza.

Pentru a instala extensia nu trebuie decat sa dati click pe linkul de mai jos si sa instalati extensia Google Redisigned apoi sa restartati Firefox. Dupa repornirea Firefox, in coltul din dreapta jos a browserului veti gasi o noua iconita care permite activarea/dezactivarea temelor si cautarea unor actualizari noi pentru acestea.

Mergi la Google Redisigned

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

2 comentarii :

Daniel Ispas spunea...

O modalitate mai simpla si care functioneaza pe majoritatea browserelor este alegerea unei teme pentru Gmail. Din setari -> teme. Preferata mea este cea cu arborele pentru ca arata starea vremii.

Stiri IT spunea...

Nu am mai testat Google Redisigned de pe la sfarsitul anului cand l-am scos afara ca imi mergea greu "batranelul" meu PC.

Ai idee daca cumva au integrat si Google Buzz in el?

Trimiteți un comentariu