A disparut CD/DVD-ul din My Computer …incearca CDgone

lg-cd

Zilele trecute, in timp ce dezinstalam versiunea mai veche Nero pentru a face loc noului Nero 9, s-a intamplat dezastrul: dupa restart drive-ul corespondent DVDRW-ului instalat pe calculator a disparut din My Computer. Alaturi de el, au disparut si celelalte drive-uri virtuale instalate cu MagicIso si PowerIso.

Am bagat un nou DVD in DVD writer, am mai dat un restart, le-am cautat si prin Device Manager insa degeaba: disparusera cu desavarsire. Intru apoi pe net, caut pe Google si gasesc diferite solutii care mai de care mai complicate, apoi dau peste CDgone, un registry patcher creat in 1999, care repara intrarile din registri si ii aduce la valorile standard.

Arhiva, pe care o puteti descarca urmand linkul de mai jos, contine doua fisiere : CDgone si EDITREG. Pentru a repara registrii nu trebuie decat sa dati dublu click pe fisierul CDgone , sa dati Yes la intrebarea si apoi sa restartati calculatorul. Dupa restart veti regasi in My Computer toate CD/DVD drive-urile care disparusera anterior.

Download CDgone

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

Trimiteți un comentariu