Recuperare Windows Product Key

In cazul in care sunteti in situatia de a reinstala oricare din produsele Microsoft ( Windows XP, Vista, Office 2007, Office 2003, etc) nu intrati in panica daca nu mai gasiti numarul de serie original (Product Key).

Mai jos aveti doua utilitare cu ajutorul carora puteti recupera Product Key pentru toate produsele Microsoft si chiar si pentru alte softuri pe care le aveti instalate pe calculator.

Product Key – determina automat si aproape instantaneu produsele Microsoft pe care le aveti instalate si afiseaza Product Key  pentru fiecare dintre ele.

recuperare_Windows_serial

LicenseCrawler- nu necesita instalare si recupereaza serial number atat pentru produsele Microsoft cat si pentru alte tipuri de programe (Nero 9, TuneUp Utilities, Snagit, etc)

licensecrawler

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

4 comentarii :

Anonim spunea...

cand uiti un numar serial folosesti un keygen, e mai simplu :))

Anonim spunea...

Primul link, PRODUCT KEY, nu functioneaza.
LICENCE CRAWLER mi-a gasit serialele la mai putin de un sfert din softurile instalate, printre cele omise fiind Windows X, BitDefender, MS Office, etc.

Anonim spunea...

daca vreti sa va aflati Product Key la Windows Downloadati Fiserul : MAGICAL JELLy Bean Keyfinder V1.41

Armin Van Buuren spunea...

http://www.petri.co.il/quickly_retrieve_windows_cd_key.htm INTRATI AICI ;)...shi downloadati fisierul Magical Jelly Bean Keyfinder v1.41

Trimiteți un comentariu