Download Trilulilu - videoclipuri si muzica

TRilulilu_download

Din pacate doua dintre cele trei siteuri prezentate in articolele Download Trilulilu Video si Descarca video si muzica de pe Trilulilu nu mai functioneaza: Trilulilu download service este cazut definitiv iar Magic’s Video Downloader nu mai reuseste (cel putin la mine) sa faca download de pe Trilulilu.

Singurul din cele 3 care mai functioneaza este Saltwater's Video Downloader. Desi putin mai complicat intrucat necesita redenumirea fisierelor dupa descarcarea de pe Trilulilu -mp.3 pentru muzica si .flv pentru videoclipuri- siteul isi face treaba si permite downloadul de pe Trilulilu in conditii optime.

download_trilulilu

Un alt site pe care l-am descoperit recent si care poate constitui o alternativa in cazul in care Saltwater's Trilulilu Downloader nu mai merge este si www.fisierul.as.ro. Problema e ca serviciul functioneaza numai cu Firefox si ca, cel putin in cazul meu, fisierele video pe care le descarc nu pot fi redate in nici player care suporta fisierele .flv : GOM Player , VLC Media Player, etc . In schimb muzica descarcata de pe Trilulilu vine direct cu extensia .mp3 si poate fi redata fara probleme in orice tip de media player.

Probabil ca exista si alte siteuri de acest gen insa la o cautare rapida pe internet Saltwater's Trilulilu Downloader si fisierul.as.ro sunt singurele pe care le-am gasit si care reusesc sa descarce cu succes fisierele de pe Trilulilu. Daca stiti si alte site-uri si programe asemanatoare, lasati un comentariu si vor fi introduse intr-un articol viitor.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Alternative Ydetector - PersianGap, Invisible-scanner, Yahoo! Status Multichecker

y-detector

Intrucat Xeeber a cazut definitiv iar Ydetector, celalalt site pe care il foloseam pentru a vedea cine e invizibil pe Yahoo Messenger, a inceput sa dea rateuri in ultima perioada, m-am intors la articolul in care prezentam alternativele Xeeber si am verificat daca siteurile despre care vorbeam in acel articol mai functioneaza.

Spre surprinderea mea, in afara de OnInvisible si Invisible.ir care sunt cazute definitiv si IM Status care afiseaza total aiurea starea userilor Y!M, celelalte siteuri functioneaza si depisteaza in continuare userii invizibili de pe Yahoo Messenger. Asadar, iata lista cu siteurile care, in afara de Ydetector, puteti vedea cine e invizibil pe mess.

Alternative Ydetector

Iata si doua siteuri noi:

Daca stiti si alte siteuri cu ajutorul carora putem descoperi invizibilii pe YM lasati un comentariu cu adresa acestora si le voi adauga in lista de mai sus.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..