Convertiti fisierele .DOCX (Office 2007) in .doc ( Office 2003, XP)

convert_docx

Intr-un articol scris cu ceva timp in urma aratam cum pot fi deschise documentele create in Office 2007 (.docx)  in Office 2003 sau Office XP folosind "Microsoft Office Compatibility Pack". Solutia este extrem de simpla, tot ce trebuie sa faca un utilizator Office 2000, 2003 sau XP este sa instaleze fisierul  FileFormatConverters.exe diponibil pe siteul oficial Microsoft si documentele in format .docx vor putea fi vizualizate fara probleme in orice versiune Office anterioara Office 2007.

Daca insa va aflati intr-o sala de internet, la birou sau in alt loc in care nu aveti drepturi de administrator de retea si implicit nu puteti instala nici un program nou, singura solutie care va ramane este sa convertiti fisierele din formatul .docx in formatul .doc in asa fel incat sa le puteti accesa in versiunile mai vechi de Office.

Site-ul Zamzar ofera o rezolvare la aceasta problema si, pe langa multe alte tipuri de fisiere pe care le converteste, permite si transformarea documentelor .docx in format .doc. Trebuie doar sa parcurgeti pasii urmatori:

  1. incarcati fisierul pe care doriti sa convertiti folosind butonul Browse
  2. selectati formatul in care doriti sa fie transformat fisierul ( in cazul nostru .doc)
  3. indicati adresa de email unde va fi trimis fisierul convertit si apasati Convert

Eu am folosit serviciul si trebuie sa recunosc ca a durat ceva timp pana am primit in mail fisierul convertit insa daca va inregistrati pe site, chiar si cu un cont gratuit, fisierele dvs. vor avea prioritate la procesare si timpul de asteptare se va reduce substantial.

V-ar mai putea interesa:

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..