doPDF ... converteste automat documentele Word in PDF

Dupa ce in urma cu ceva timp v-am prezentat o solutie prin care puteati salva in format PDF documentele create in Office 2007 intr-un mod simplu, fara a mai fi necesar un convertor de texte , iata ca a venit si randul unei solutii care sa permita convertirea directa a documentelor create cu ajutorul aplicatiilor Microsoft Excel, Word, PowerPoint existente in versiunile Office XP sau Office 2003.

"doPDF este un creator de PDF-uri ce poate fi folosit gratuit atât pentru uz personal cât şi pentru uz comercial. Utilizând doPDF puteti crea PDF-uri selectând comanda "Tipăreşte" din orice aplicatie care oferă opţiuni de tipărire. Cu câteva clickuri aveti posibilitatea de a transforma în PDF orice document creat cu Microsoft Excel, Word, PowerPoint sau chiar şi email-urile sau paginile web favorite.

doPDF6.1 se instalează ca si o imprimantă virtuală, după instalare fiind listată în secţiunea de "Imprimante şi Faxuri". Pentru crearea unui document PDF trebuie doar să trimiteti documentul pentru tipărire la imprimanta virtuală doPDF.

Deschideti un document (creat cu Microsoft Word, WordPad, NotePad sau alt program), alegeti opţiunea "Print" şi selectati din lista imprimantelor doPDF. În următorul pas trebuie aleasă o locaţie unde va fi salvat documentul PDF creat şi, după ce conversia în PDF va fi finalizată, documentul PDF va fi deschis automat cu ajutorul cititorului de PDF-uri. În filmuleţul de mai jos este prezentată pe scurt modalitatea de creare a unui document PDF dintr-un fisier Microsoft Word":

Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

2 comentarii :

Anonim spunea...

Very energetic blog, I loved that bit. Will there be a part
2?
Also see my webpage: borkum riff

Anonim spunea...

I'm really enjoying the theme/design of your weblog. Do you ever run into any internet browser compatibility issues? A small number of my blog visitors have complained about my website not working correctly in Explorer but looks great in Firefox. Do you have any tips to help fix this issue?
Feel free to surf my web blog :: captain black

Trimiteți un comentariu