Download 3 Sud Est - Vorbe care dor

Intrucat cei de la 3trei SE nu au lansat inca un videoclip oficial 3SE - Vorbe care dor pe net au aparut variante video mai mult sau mai putin reusite create de fanii melodiei.

Printre aceste variante am reusit sa gasesc una care mie imi place si care sper sa va placa si voua.

De asemenea, pentru cei doresc sa descarce "Vorbe care dor" in format mp3, am urcat melodia pe divshare de unde o puteti descarca accesand link-ul de mai jos.

Download 3 Sud Est - Vorbe care dor.mp3

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Firefox 3 beta 3

firefox

Se pare ca ne apropiem cu pasi rapizi de lansarea oficiala pentru Firefox 3, intrucat Mozilla a anuntat ca lunea viitoare va oferi pentru teste vesiunea beta 3 a noului browser Firefox 3 ce implementeaza cateva schimbari majore.

In primul rand, Firefox 3 beta 3 va fi prima versiune ce introduce skinuri Firefox diferite in functie de sistemul de operare pe care este instalat. Se pare ca deocamdata exista o singura tema pentru utilizatorii Windows, astfel incat utilizatorii de XP se vor multumi cu un skin Firefox cu aspect Vista, despre care se vorbeste ca orium nu arata prea bine si ca ar trebui inlocuit.

A doua mare schimbare pe care o introduce versiunea beta 3 este modificarea comportamentului sectiunii Suplimente ( Add-ons Manager); de acum inainte nu va mai trebui sa parasim fereastra de extensii Firefox pentru a ajunge pe pagina de add-ons de pe Mozilla, pentru ca in fereastra Suplimente va exista o bara de cautare ce va permite identificarea extesiilor Firefox dorite si afisarea lor in aceeasi locatie.

firefox-

Ritmul in care Mozilla lanseaza variante beta pentru Firefox 3 ne face sa credem ca producatorii Firefox vor reusi sa se tina de cuvant si sa lanseze varianta finala Firefox 3 undeva in prima jumatate a anului 2008; ramane de vazut insa cat de stabila si performanta va fi acea versiune tinand cont de numeroasele facilitati noi pe care le va introduce.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Gimp 2.4.4 ... cea mai buna alternativa gratuita pentru Adobe Photoshop

gimp

Gimp, programul gratuit de editare grafica despre care va spuneam ca l-am folosit la modificarea skinului pentru Yahoo Messenger 9, a lansat zilele trecute versiunea 2.4.4, o actualizare pentru versiunea deja stabila 2.4.0 ce nu face altceva decat sa remedieze unele bug-uri ale variantei anterioare.

Gimp 2.4.4 reprezinta probabil cel mai bun program de editare grafica gratuit de pe piata, fiind destinat atat incepatorilor cat si expertilor in editare grafica. Interfata sa avansata si totusi simpla de utilizat permite efectuarea oricarui tip de manipulare a imaginilor, de la cele mai simple operatii pana la proceduri complexe de modificare a imaginilor destinate specialistilor in design.

gimp.exe

De asemenea unul din avantajele celor care utilizeaza Gimp este si faptul ca, aplicatia fiind atat de populara, exista numeroase site-uri ce contin tutoriale Gimp ce pot fi studiate gratuit si, lucru imbucurator pentru cei care nu stapanesc foarte bine limba engleza, unele dintre aceste siteuri sunt si in limba romana.

Gimp 2.4.4

mai departe..