Gimp 2.4.4 ... cea mai buna alternativa gratuita pentru Adobe Photoshop

gimp

Gimp, programul gratuit de editare grafica despre care va spuneam ca l-am folosit la modificarea skinului pentru Yahoo Messenger 9, a lansat zilele trecute versiunea 2.4.4, o actualizare pentru versiunea deja stabila 2.4.0 ce nu face altceva decat sa remedieze unele bug-uri ale variantei anterioare.

Gimp 2.4.4 reprezinta probabil cel mai bun program de editare grafica gratuit de pe piata, fiind destinat atat incepatorilor cat si expertilor in editare grafica. Interfata sa avansata si totusi simpla de utilizat permite efectuarea oricarui tip de manipulare a imaginilor, de la cele mai simple operatii pana la proceduri complexe de modificare a imaginilor destinate specialistilor in design.

gimp.exe

De asemenea unul din avantajele celor care utilizeaza Gimp este si faptul ca, aplicatia fiind atat de populara, exista numeroase site-uri ce contin tutoriale Gimp ce pot fi studiate gratuit si, lucru imbucurator pentru cei care nu stapanesc foarte bine limba engleza, unele dintre aceste siteuri sunt si in limba romana.

Gimp 2.4.4

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

3 comentarii :

Moozica spunea...

Imi place GIMP-ul... Si imi place si filosofia GNU Project!

P.N. Romulus spunea...

"Some day all software will be free" un motto pe care l-am vazut undeva pe un site si care se potriveste foarte bine cu filozofia Gimp si a altor programe open source.

Alex spunea...

Eu ador programul acesta...este preferatul meu dintre toate programele pe care le-am folosit...si am folosit destule, dintre care si Ps. Ador si faptul ca accepta brushuri create pentru ps...eh....

Trimiteți un comentariu