Testati Vista si Office 2007 gratuit online

|

Daca doriti sa testati Vista pe computerul dvs. fara sa "deranjati" sistemul de operare pe care il aveti instalat, recomandarea mea este sa descarcati si sa instalati Virtual PC si Vista virtual image.

vista_online

In cazul in care nu vreti sa va complicati cu instalarea aplicatiilor de mai sus, puteti vedea cum arata si cum functioneaza Windows Vista si online prin intermediul Windows Vista SPI Ultimate Test Drive, noul simulator Windows Vista creat de TechNet Virtual Labs.

Pentru a testa Vista online mergeti la adresa windowsvistatestdrive.com. Aplicatia online va ofera posibilitatea sa explorati toate facilitatile si programele Windows Vista (inclusiv jocurile) precum si sa testati Microsoft Office Professional 2007.

Office2007

In cazul in care nu va intereseaza Windows Vista si doriti sa testati numai Office 2007 a fost creata o aplicatie online si in acest scop ce ruleaza independent de Windows Vista. Dupa ce accesati linkul veti fi solicitati sa instalati un mic utilitar apoi veti fi condusi pe o pagina de internet de unde veti putea accesa toate aplicatiile incluse in Microsoft Office 2007.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu