Mircea Badea e tampit ...

|

...daca are impresia ca un filmulet in care el bate un sac ii va speria pe dusmanii sai asa de tare incat sa renunte la eventualele ganduri razboinice. Sau poate nu a auzit de expresia "Viata bate filmul".

Adevarul e ca pe strada "sacii de box" au prostul obicei sa se mai fereasca si sa loveasca inapoi. In plus daca cineva i-a pus omului gand rau si vrea intradevar sa-l cocoseze isi mai aduce vreo 2-3 prieteni cu el si se doteaza si cu ceva obiecte contondente.

In rest numai bine! Eu chiar sper sa se fi speriat aia de l-au amenintat pentru ca urmaresc cu placere emisiunile lui Badea. Va las in compania viitorului Mike Tyson!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

5 comentarii :

Anonim spunea...

Mircea Badea nu e doar tampit, dar e si dus rau de tot. El ii ia pe toti la mishto, de parca toti ar fi cunoscuti cu el

Anonim spunea...

Pe www.ymdecoder.com afli cine este in modul Invizibil pe Yahoo Messenger, poti citi conversatiile prietenilor tai fara sa le stii parola, le poti gasi pozele postate pe internet si poti descarca o multitudine de avatare. Intra Acum.

Anonim spunea...

Praf, raman fan Mircea Badea, adevarul va doare !

Anonim spunea...

Intradevar asa este.Dar eu de obicei am chestii mai importante de facut...cum ar fii joaca pe http://www.loopylotto.ro incercati si voi doar este pe gratis:)

Trimiteți un comentariu