Formular de comentarii nou in Blogger

Unul dintre motivele pentru care foarte multi dintre cei care doreau sa inceapa un blog alegeau Wordpress in loc de Blogger il constituia si modul greoi de postare a comentariilor in Blogger. Spre deosebire de Wordpress unde formularul de comentarii apare imediat direct sub articol, vizitatorul care dorea sa lase un comentariu in Blogger trebuia sa dea click pe un link si apoi era trimis pe o fereastra in care erau afisate doar comentariile anterioare, nu si textul articolului.

Formular_comentarii_blogger

Ei bine, venind in intampinarea solicitarilor detinatorilor de bloguri, Blogger a implementat cu cateva zile in urma o noua metoda de postare a comentariilor, in care formularul de comentarii Blogger este asezat acum sub textul articolului, facand astfel mult mai usoara introducerea comentariilor. 

Dupa cum puteti vedea si la sfarsitul acestui articol, in noul formular vizitatorii ce detin bloguri gazduite de platformele LiveJounal, Wordpress sau TypePad se pot autentifica acum mult mai usor prin simpla introducere a numelui blogului. Au ramas in continuare valabile ca optiuni de autentificare OpenID, Anonim, nume/adresa URL si bineinteles contul Blogger.

Pentru a activa noul formular de comentarii trebuie sa va conectati la Blogger-in-Draft (zona de optiuni experimentale Blogger) si sa mergeti la Setari > Comentarii. Veti obeserva ca in sectiunea "Plasarea formularului pentru comentarii" a aparut o noua optiune: Încorporat sub postare. Bifati optiunea si salvati sablonul.

comentarii_blogger

Intorceti-va la pagina blogului si verificati daca modificarile au fost efectuate si formularul de comentarii a aparut la sfarsitul articolelor. In mod normal, daca nu ati folosit anterior unul dintre trucurile de modificare a temelor Blogger despre care am mai vorbit, formularul de comentarii ar trebui sa fie afisat imediat dupa textul articolelor.

Daca intampinati dificultati, nu ezitati sa ma contactati prin intermediul comentariilor. Acum e mult mai simplu, nu-i asa?

Via: Blogger in Draft Blog

mai departe..

Parodie Parazitii

Am mai postat odata videoclipul si anul trecut, insa clipu'  e prea tare si vreau sa se bucure de el si aceia dintre dvs. care nu au avut ocazia sa-l vada prima data.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Humyo.com ... 30 GB online pentru muzica, videoclipurile si fotografiile dvs.

Humyo promite sa devina unul din serviciile mele preferate in domeniul gazduirii de fisiere online, alaturi de Box.net si DivShare. De ce? In primul rand pentru spatiul foarte mare de stocare (30Gb), in al doilea rand pentru modul care fisierele incarcate sunt asezate automat in foldere (fotografii, muzica, videoclipuri) in functie de tipul de fisier.

Asta inseamna ca putem selecta un folder in care sa se afle amestecate fotografii, muzica si videoclipuri, fara sa ne mai batem capul cu sortarea acestora: Humyo face acest lucru automat, dupa finalizarea incarcarii fisierele pot fi gasite cu usurinta in folderele specifice fiecarei categorii.

 humyo

Lucrurile interesante nu se termina aici, intrucat  pentru fiecare dintre aceste foldere Humyo ofera o lista de optiuni care ne permit sa alegem modul de vizualizare sau de administrare a fisierelor si, lucru important, care ne ofera posibilitatea de a face publice fisierele din folderul respectiv. La ce poate folosi aceasta facilitate? Ei bine, de exemplu pentru a introduce intr-un site prin intermediul functiei embed muzica si videoclipurile noastre preferate sau pentru a trimite amicilor un link catre albumul ce contine fotografiile realizate in vacanta pe care am petrecut-o impreuna.

Ce ar mai fi de spus? Din cei 30 Gb oferiti gratuit de Humyo, 25 Gb sunt destinati stocarii fisierelor media (muzica, videoclipuri, fotografii), restul de 5 Gb il puteti folosi pentru a salva online celelalte tipuri de fisiere: programe, arhive, etc. Si inca ceva: Humyo pastreaza fisierele pe timp nelimitat, cu conditia sa accesati servciul cel putin odata la 3 luni. Bineinteles, veti fi avertizati prin intermediul unui email inante ca aceasta perioda sa expire si sa apara riscul ca fisierele dvs. sa fie sterse.

Mergi la Humyo.com

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Jocuri si videoclipuri interactive pe YouTube

youtube-logo Daca obisnuiti sa incarcati videoclipuri pe Youtube sau pur si simplu sunteti in cautarea unei noi metode de a va distra, atunci cu siguranta va va interesa aceasta stire : YouTube permite introducerea de comentarii (adnotari) pe parcursul videoclipurilor.

Potrivit stirii oficiale YouTube: " YouTube Video Annotations reprezinta un o noua metoda de a adauga comentarii interactive unui videoclip. Poate fi folosita pentru a introduce informatiii suplimentare despre un videoclip, pentru a crea povesti cu posibilitati multiple (utilizatorii pot alege singuri urmatorul episod), sau pentru a cauta videoclipuri din interiorul unui alt filmulet."

Intrucat deocamdata optiunea este inca in faza "beta", filmele ce contin astfel de "adnotari" nu pot fi introduse in bloguri prin intermediul functiei "embed", comentariile fiind vizibile numai daca urmariti videoclipurile pe siteul YouTube.

Unul dintre cele mai interesante exemple a acestei noi functii il reprezinta urmatorul videoclip:

2008-06-26_005302

In functie de paharul pe care il veti alege veti fi trimisi catre un videoclip diferit. Daca veti alege paharul corect vi se va oferi posibilitatea de a incepe un nou joc.

Pentru a utiliza noua functie trebuie doar sa mergeti la lista cu videoclipurile pe care le-ati incarcat deja pe YouTube si dati click pe "Edit Annotations":

youtube_annotations

Alte exemple :

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

15 beautiful Firefox 3 themes

Daca v-ati saturat deja de tema default din Firefox 3 si cautati un skin care sa se potriveasca mai cu aspectul grafic al sistemului dvs. de operare, iata mai jos o colectie ce aduna 15 dintre cele mai bune teme pentru Firefox 3.

1. Aeon - una dintre temele mele Firefox  preferate, introduce cele mai multe schimbari intr-o tema Firefox : schimba iconitele de navigare, adauga gradiente noi meniurilor si taburilor, schimba forma taburilor, etc. Atentie: pentru a vedea istoria paginilor vizitate trebuie sa apasati click dreapta pe butoanele Forward sau Back.

Firefox3_theme1

2. Utopia White - Contrastul este cuvantul cheie la aceasta tema. Toate elementele importante sunt delimitate de margini negre pe fond alb in asa fel incat este aproape imposibil sa gresiti si sa dati click pe alt buton decat cel care va intereseaza. Superb!

firefox3_theme3

3. Vista on XP - nu va place verdele din skinul Firefox 3 pentru XP? Inlocuiti-l cu albastrul din tema implicita Firefox 3 Vista.

firefox3_theme4

4. Aero Silver Fox  Basic - versiunea gratuita a temei ce modifica iconitele, forma taburilor precum si bara Bookmarks. Daca doriti mai mult, puteti achizitiona versiunea premium de pe site-ul oficial al temei pentru 0.99 $. Amatori? Nu prea cred...

firefox3_theme5

5. BLACKX 2 - o tema simpla, minimalista. Concluzia?  "Black is sexy"!

firefox3 theme6

6. Unofficial Netstripe- va mai aduceti aminte de Netscape? Iata o tema ce emuleaza aspectul regretatului navigator web in Firefox3.

firefox3_theme7

7. Aeon Big - daca v-ati saturat de aspectul minimalist al skinurilor anterioare, e momentul sa incercati Aeon Big. Iconite mari, butoane imense insa in mod surprinzator aspectul este placut. Daca monitorul este asezat la distanta sau daca aveti probleme cu vederea Aeon Big poate reprezenta solutia pe care o cautati.

firefox3_theme8 

8. Apollo 3.0

firefox3_theme9

9. Azerty III

firefox3_theme10

10. CrystalFox Modern

firefox3_theme11

11. Green Aqua

firefox3_theme12

12. HiVis 2.9

firefox3_theme13

13. Kempelton

firefox3_theme14

14. Phoenity Reborn

firefox3_theme15

15. Aero Fox

firefox3_theme16

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Trailer Call of Duty 5 : World at War

Trailerul Call of Duty 5 : World at War confirma zvonurile aparute in ultimul timp: realizatorii jocului au decis sa se intoarca la cel de-al doilea razboi mondial, actiunea Call of Duty 5 desfasurandu-se atat in Pacific unde americanii vor infrunta trupele japoneze, cat si in Berlin, aici fiind surprins momentul  asediului trupelor rusesti asupra capitalei germane.

Dupa ultimele informatii aparute, se pare ca jocul Call of Duty 5 : World at War va fi lansat in prima perioada a anului viitor si va fi disponibil pentru PC, PlayStation 2, PlayStation 3, Wii si Xbox 360.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Subtitrare The Incredible Hulk 2008

The Incredible Hulk 2008 a ajuns deja pe primele pozitii ale topurilor internationale si, asa cum era de asteptat, la scurt timp dupa lansare au aparut pe net si diverse variamte de subtitrari in limba romana pentru Incredible Hulk 2008.

Dupa cateva incercari esuate am reusit in cele din urma sa gasesc o subtitrare Incredible Hulk 2008 care sa se potriveasca cu versiunea gasita pe torrente : The Incredible Hulk 2008 23fps 1CD, asa ca daca ati descarcat aceeasi versiune a filmului puteti incerca subtitrarea urmand link-ul de mai jos:

                             Subtitrare The Incredible Hulk 2008

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Mariti numarul de casute SpeedDial in Opera 9.5

speeddial4x4

Una dintre nouatatile pe care le introduce Opera 9.5 fata de versiunile anterioare este posibilitatea maririi numarului de siteuri afisate cand deschidem un nou tab  prin intermediul functiei Speed Dial. In mod normal numarul de casute din Speed Dial este limitat la 9 insa jucandu-ne putin cu setarile Opera, putem extinde numarul de coloane si randuri in asa fel incat sa nu ramana nici un spatiu liber neocupat pe display.

Pentru a realiza acest lucru trebuie sa modificam fisierul speeddial.ini. Intrucat fisierul nu se afla in folderul de instalare Opera, trebuie sa gasim locatia acestuia in calculator. Pentru aceasta mergeti la Help -> About Opera si copiati (CTRL+C) textul pe care l-am marcat in imaginea de mai jos.

opera 950jpg

Deschideti o fereastra de explorer, lipiti in bara de adrese (CTRL+V) textul pe care l-ati copiat si apasati Enter. Deschideti fisierul speeddial.ini pe care il veti gasi in folderul pe care tocmai l-ati deschis si introduceti  textul de mai jos inainte de [Speed Dial 1]:

[Size]
Rows=3
Columns=5

opera1

Bineinteles ca puteti schimba nr. de coloane si randuri in functie de preferintele dvs. insa  intr-un ecran de de 19 inch ( sau un widescreen de 17) cele 15 casute se integreaza perfect. A, si inca ceva:  inainte de a salva modificarile din speeddial.ini fiti siguri ca ati inchis Opera 9.5 altfel schimbarile pe care le-ati facut nu isi vor face efectul.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Firefox 3 intra in cartea recordurilor

firefox3

Odata cu lansarea Firefox 3, tipii de la Mozilla si-au propus si stabilirea unui nou record mondial in ceea ce priveste numarul de descarcari  pe care il atinge o aplicatie in primele 24 de ore de la lansare.

Si, desi serverele Mozilla au trebuit sa suporte cele peste 8 milioane de descarcari, Firefox 3 si-a atins obiectivul intrand in Guinness Book. Intrucat initial cei de la Mozilla se asteptau la aproximativ 5 milioane de descarcari au existat si ceva probleme privind viteza de transfer si unele erori in ceea ce priveste actualizarea automata a extensiilor, insa acum lucrurile au intrat in normal si puteti descarca Firefox 3 fara probleme.

Firefox_3

La ora la care scriu acest articol numarul de descarcari a depasit deja 16 milioane, si desi Romania nu a intrat in topul descarcarilor dominat de USA, Germania, Marea Britanie si Spania, si romanii au fost interesati de lansarea FIrefox 3, peste 200.000 de utilizatori descarcand aplicatia.

                             Download Firefox 3 in limba romana

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Inapoi in viitor!

Credeati ca mijloacele de transport din cartile si filmele SF sunt doar simple inchipuiri ale unor oameni cu o imaginatie bogata? Uitati-va la filmuletele de mai jos si va veti schimba parerea!


Spider Car


Big Dog


Rocket Man

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Ascundeti bara de navigare din Blogger

Mai tineti minte articolul in care scriam despre cum se poate elimina bara de navigare din Blogger?  Solutia este foarte buna pentru cei care tin aspectul grafic al blogului, insa lipsita de utilitate pentru aceia dintre dvs. care apreciaza functia de cautare pe care o integreaza bara de cautare superioara.

Din fericire un blogger mexican a descoperit o solutie care impaca si capra si varza: bara de navigare Blogger ramane ascunsa pana in momentul in care utilizatorul trece cu mouse-ul peste sectiunea de blog unde este afisata in mod obisnuit.

bara de navigare blogger

Pentru a implementa solutia nu trebuie decat sa adaugati liniile de cod de mai jos in blogul dvs, undeva intre tagurile <head> si </head> insa inaintea sectiunii CSS. Pare complicat? Cautati atunci in codul HTML al blogului termenul body { ( CTRL+F) si copiati inaintea lui liniile de cod de mai jos:

#navbar-iframe{opacity:0.0;filter:alpha(Opacity=0)}
#navbar-iframe:hover{opacity:1.0;filter:alpha(Opacity=100, FinishedOpacity=100)}

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Transforma-ti fotografiile in cuburi tridimensionale

75dbbeb818fcb0db_o

In ziua de astazi nu trebuie sa fii expert in utilizarea Photoshop sau a altor programe de editare grafica pentru a transforma o fotografie prin adaugarea unor efecte speciale.

Mult mai simplu este sa apelezi la unul dintre numeroasele site-uri care au invadat internetul si care ofera gratis posibilitatea de a edita si transforma online gratuit fotografiile. Unele dintre aceste site-uri integreaza optiuni ce se apropie de limita profesionala a editoarelor foto, altele nu fac decat sa adauge imaginilor anumite tipuri de efecte spectaculoase.

Din aceasta ultima categorie face parte si dumpr.net, site-ul cu ajutorul caruia am realizat efectul din fotografia de mai sus. Nu a trebuit decat sa accesez site-ul, sa aleg efectul Rubik's Cube apoi sa incarc fotografia pe care am dorit sa o modific. Simplu, nu?

Dumpr ofera si alte alte tipuri de efecte speciale asa ca, daca doriti sa va impresionati amicii, sau pur si simplu doriti sa va umpleti timpul cu ceva distractiv, va invit sa vizitati site-ul si sa va jucati cu imaginile din calculator sau din contul dvs. Flickr.

Mergi la I Dumpr

mai departe..

Firefox 3 final

2008-06-18_002723

Dupa o serie parca nesfarsita de versiuni beta, varianta finala Firefox 3 a aparut astazi in mod oficial pe site-ul Mozilla si in sfarsit poate fi descarcata fara a apela la trucuri sau alte smecherii.

Imbucurator este si faptul ca spre deosebire de alte versiuni anterioare, Firefox 3 in limba romana a fost lansat odata cu versiunile dedicate unor limbi de circulatie internationala. De  asemnea, exista si o pagina in limba romana dedicata Firefox 3 in care sunt prezentate noile facilitati introduse in Firefox 3 si pe care v-a invit sa o studiati cu atentie pentru a putea valorifica de la inceput imbunatatirile aparute in aceasta versiune.

Iata cateva dinntre imbunatatirile aparute in Firefox 3:

  • Semne de carte cu un singur clic - puneţi semne de carte, efectuaţi căutări şi organizaţi paginile de Internet uşor şi rapid.
  • Mărire puternică - mariti atat textul cat si imaginile dintr-o pagina web
  • Bara de adresă inteligentă- găsiţi paginile preferate in cateva secunde - scrieţi un cuvant cheie şi veţi primi rezultate relevante.

  • Gestionarul de suplimente - puteti gasi si descarca extensii Firefox 3 fara a mai deschide o pagina web noua.

  • Teme Firefox 3 personalizate - Firefox 3 instaleaza automat o tema personalizata in functie de sistemul de operare pe care este instalat.

Un alt lucru care m-a surprins este fapttul ca majoritatea extensiilor pe care le foloseam in Firefox 2 ( si nu sunt putine) au fost instalate fara probleme si in Firefox 3. Asadar, va invit sa descarcati Firefox 3 in limba romana si sa va bucurati de noul aspect si de noile imbunatatiri ale excelentului navigator web creat de Mozilla.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

XNeat ... taskbar si ferestre transparente in Windows

xneat

XNeat este un mic utilitar ce adauga functionalitati noi ferestrelor de windows si barei de unelte (taskbar), optiuni asemanatoare cu cele care se regasesc in alte sisteme de operare ( Linux/Compiz sau Mac).

Facilitatile pe care le introduce XNeat sunt extrem de numeroase si, unele dintre ele, extrem de utile. De exemplu, puteti da click pe bara superioara a oricarei ferestre si stabili ca aceasta sa stea mereu deasupra celorlalte ferestre deschise (Make On Top), o puteti trimite in systray sau puteti sa o ascundeti definitiv. Tot aici, aveti posibilitatea de a schimba nivelul de transparenta a unei ferestre sau puteti modifica prioritatea ferestrei respective sau a procesului care a deschis-o.

xneat2

De asemenea, puteti folosi XNeat pentru a modifica aspectul Taskbar prin ascunderea butonului de start, a ceasului din systray sau prin stabilirea unui anumit nivel de transparenta a acesteia. Alte optiuni interesante pe care le adauga Xneat:

  • posibilitatea de a repozitiona aplicatiile din taskbar (drag&drop)
  • inchiderea unei aplicatii din taskbar printr-un simplu click cu butonului mijloc al mouse-ului.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Maşina care isi schimbă forma

bmw_gina_07_2

Este vorba de BMW GINA Light Visionary, o maşină concept realizată de designerii de la BMW, a cărei caroserie realizată dintr-o ţesătură specială îi permite să-şi schime forma în funcţie de preferinţele şoferului.

Ideea este deosebit de interesantă însă, deşi cei de la BMW susţin că maşina oferă acelaşi grad de siguranţă că şi o un autoturism convenţional, mă îndoiesc că publicul - să nu mai vorbim de reglementările din domeniul siguranţei rutiere - va fi încântat să se urce într-o maşină cu o caroserie făcută din material textil.

bmw_gina_05

bmw_gina_06_2

Mai jos aveţi şi un videoclip în care sunt prezentate principalele caracteristici ale BMW GINA.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Videoclip 3 Doors Down - It's not my time

Una din formatiile mele preferate, 3 Doors Down a reusit sa intre in topul  Billboard cu o noua piesa, intitulata It's Not My Time. Desi nu a ajuns (inca) pe primul loc, ocupat de cateva saptamani de Lollipop - Lil Wayne feat. Static Major, piesa e superba si merita ascultata.

Videoclip 3 Doors Down - It's Not My Time

Asculta 3 Doors Down - It's not my time.mp3

/p>

Daca doriti sa descarcati 3 Doors Down - It's not my time.mp3 de pe trilulilu gasiti cateva aplicatii care va pot fi de ajutor in urmatoarele articole:

mai departe..

Conversatii intre utilizatorii Yahoo Messenger si Gtalk

GtalkYahoo

Pe langa recenta intelegere pe care Yahoo si Google au facut-o in ceea ce priveste publicitatea online, se pare ca cei doi giganti a internetului au ajuns la un compromis si referitor la interoperabilitatea serviciilor de mesagerie instant.

Asta inseamna ca in viitorul apropiat va exista posibilitatea ca utilizatorii Yahoo messenger sa poata comunica fara probleme cu fanii Gtalk si viceversa. Bineninteles, ca si in cazul compatibilitatii Yahoo Messenger cu Windows Live Messenger, conversatiile intre utilizatorii celor doua servicii vor implica si cateva limitari cel mai probabil in ceea ce priveste trimiterea de fisiere si conversatiile audio sau video.

Una peste alta, cei mai avantajati vor fi utilizatorii Yahoo Messenger intrucat, pe langa optiunea deja prezenta de a conversa cu utilizatorii Windows Live Messenger, isi vor putea imbogati lista de contacte cu cei care au devenit fani Gtalk, fiind astfel in contact cu utilizatorii a doua dintre cele mai raspandite servicii de mesagerie instant din lume.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Creati un sistem de supraveghere video cu un simplu webcam

img_07

Home Camera este un serviciu online gratuit, deocamdata in faza de testare, prin intermediul caruia utilizatorii isi pot crea propriul sistem de supraveghere video folosind o simpla camera web conectata la un calculator.

Sistemul ofera cateva facilitati interesante, cum ar fi sistemul de detectare a miscarii ce permite interceptarea oricarei miscari ce apare in camera  (in acel moment va va fi trimisa o atentionare pe telefonul dvs. mobil), sau functia "webcam sharing" cu ajutorul careia mai multi membri ai familiei pot avea acces la acest sistem de supraveghere video.

Partea buna este ca serviciul oferit de Home Camera este compatibil cu (aproape) orice tip de camera web si ca deocamdata, cel putin in perioada  de testare a serviciului este disponibil gratis pentru oricine vrea sa-l incerce.

Asadar, daca doriti un sistem de supraveghere video gratuit, nu va ramane altceva de facut decat sa va inregistrati pe site-ul oficial Home Camera sa descarcati si sa instalati softul oferit de acesta . Enjoy!

Mergi la I Home Camera

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Coloreaza orasul cu "De Blob"

2541173073_701a739a49

De Blob este un joc pe calculator extrem de simpatic realizat de un grup de 9 studenti olandezi. Desi lansat relativ recent, jocul a avut un succes imens, drepturile sale de productie fiind achizitionate de cateva companii producatoare de jocuri pentru consolele Wii si Nintendo.

Actiunea jocului este simpla: Blob este un extraterestru care a aterizat in Utrecht si misiunea dvs. este sa-l plimbati prin oras si sa colorati cu ajutorul lui toate cladirile din jur. In fiecare cartier exista o cladire cheie pe care trebuie sa o gasiti si sa o colorati intr-o anumita culoare. Daca sunteti prinsi de asa numitii "agenti secreti" care il coloreaza pe Blob in negru, intrati in apa. Este singurul mod in care puteti scapa de culoarea neagra.

DeBlobScreenshot01

Comenzile sunt foarte simple: butonul din stanga al mouse-ului il face pe Blob sa sara si sa accelereze, butonul din dreapta afiseaza harta orasului. Pentru a-l roti  pe Blob trebuie doar sa miscati mouse-ul in directia dorita.

Jocul poate fi descarcat de pe site-ul oficial, deocamdata numai in varianta pentru PC si deocamdata ( cel putin pana la aparitia versiunilor pentru WIi si Nintendo DS ) este complet gratuit.

Descarca jocul De Blob

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Sincronizati semnele de carte Firefox intre mai multe computere

foxmarks-logo Intrucat folosesc Firefox atat acasa cat si la servici au existat multe situatii in care m-am trezit cautand pe calculatorul de acasa un semn de carte pe care l-am pus in Firefox-ul de la servici. Bineinteles ca nu l-am gasit si de aceea am cautat o solutie care sa-mi permita sa sincronizez semnele de carte din Firefox intre cele doua calculatoare.

Solutia o reprezinta Foxmarks Bookmark Synchronizer o extensie Firefox care, odata instalata pe ambele computere, permite sincronizarea semnelor de carte. Nu trebuie decat sa va creati un cont pe Foxmarks.com si apoi sa va conectati cu acesta in formularul ce apare atunci cand accesati extensia in Firefox.

2008-06-12_231054
Daca doriti, aveti posibilitatea de a accesa si gestiona semnele de carte si online prin intermediul contului dvs. Foxmarks. Acest lucru va va permite sa stergeti sau sa adaugati semne de carte noi, sa cautati in semnele dvs. de carte sau sa le previzualizati.
Una peste alta, Foxmarks reprezinta solutia ideala pentru aceia dintre dvs. aflati in miscare sau care muncesc in locuri diferite si au nevoie sa-si acceseze semnele de carte indiferent de locatia in care se afla.
 

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Fotografii impresionante pe Reuters.com

best-photos-from-reuters-032 97 fotografii spectaculoase aparute de-a lungul timpului pe Reuters si adunate intr-o impresionanta colectie pe siteul Shareordie.in 

      Best_Photos_from_Reuters_001

Best_Photos_from_Reuters_002

Best_Photos_from_Reuters_003

Best_Photos_from_Reuters_004

Best_Photos_from_Reuters_005

Best_Photos_from_Reuters_006

Best_Photos_from_Reuters_007

Best_Photos_from_Reuters_008

Best_Photos_from_Reuters_009

Best_Photos_from_Reuters_010

Best_Photos_from_Reuters_011

Best_Photos_from_Reuters_012

Best_Photos_from_Reuters_013

Best_Photos_from_Reuters_014

Best_Photos_from_Reuters_015

Best_Photos_from_Reuters_016

Best_Photos_from_Reuters_017

Best_Photos_from_Reuters_018

Best_Photos_from_Reuters_019

Best_Photos_from_Reuters_020

Best_Photos_from_Reuters_021

Best_Photos_from_Reuters_022

Best_Photos_from_Reuters_023

Best_Photos_from_Reuters_024

Best_Photos_from_Reuters_025

Best_Photos_from_Reuters_026

Best_Photos_from_Reuters_027

Best_Photos_from_Reuters_028

Best_Photos_from_Reuters_029

Best_Photos_from_Reuters_030

Best_Photos_from_Reuters_031

Best_Photos_from_Reuters_033

Best_Photos_from_Reuters_034

Best_Photos_from_Reuters_035

Best_Photos_from_Reuters_036

Best_Photos_from_Reuters_037

Best_Photos_from_Reuters_038

Best_Photos_from_Reuters_039

Best_Photos_from_Reuters_040

Best_Photos_from_Reuters_041

Best_Photos_from_Reuters_042

Best_Photos_from_Reuters_043

Best_Photos_from_Reuters_044

Best_Photos_from_Reuters_045

Best_Photos_from_Reuters_046

Best_Photos_from_Reuters_047

Best_Photos_from_Reuters_048

Best_Photos_from_Reuters_049

Best_Photos_from_Reuters_050

Best_Photos_from_Reuters_051

Best_Photos_from_Reuters_052

Best_Photos_from_Reuters_053

Best_Photos_from_Reuters_054

Best_Photos_from_Reuters_055

Best_Photos_from_Reuters_056

Best_Photos_from_Reuters_057

Best_Photos_from_Reuters_058

Best_Photos_from_Reuters_059

Best_Photos_from_Reuters_060

Best_Photos_from_Reuters_061

Best_Photos_from_Reuters_062

Best_Photos_from_Reuters_063

Best_Photos_from_Reuters_064

 

Best_Photos_from_Reuters_066

Best_Photos_from_Reuters_067

Best_Photos_from_Reuters_068

Best_Photos_from_Reuters_069

Best_Photos_from_Reuters_070

Best_Photos_from_Reuters_071

Best_Photos_from_Reuters_072

Best_Photos_from_Reuters_073

Best_Photos_from_Reuters_074

Best_Photos_from_Reuters_075

Best_Photos_from_Reuters_076

Best_Photos_from_Reuters_077

Best_Photos_from_Reuters_078

Best_Photos_from_Reuters_079

Best_Photos_from_Reuters_080

Best_Photos_from_Reuters_081

Best_Photos_from_Reuters_082

Best_Photos_from_Reuters_083

Best_Photos_from_Reuters_084

Best_Photos_from_Reuters_085

Best_Photos_from_Reuters_086

Best_Photos_from_Reuters_087

Best_Photos_from_Reuters_088

Best_Photos_from_Reuters_090

Best_Photos_from_Reuters_091

Best_Photos_from_Reuters_092

Best_Photos_from_Reuters_093

Best_Photos_from_Reuters_094

Best_Photos_from_Reuters_095

Best_Photos_from_Reuters_096

Best_Photos_from_Reuters_097

mai departe..