System Requirements Lab ... merg cele mai noi jocuri pe computerul meu?

|

Vrei sa joci un joc nou si nu stii daca PC-ul indeplineste cerintele de sistem minime pentru ca jocul sa mearga?

Solutia care iti vine prima data in minte este sa instalezi jocul si apoi sa te rogi ca sistemul tau sa indeplineasca toate cerintele ( memorie RAM, procesor, Vertex Shader, Pixel Shader, etc) in asa fel incat sa-l poti juca in conditii optime. Enervant este ca, de multe ori, dupa ce l-ai instalat, realizezi ca trebuie sa dai o fuga pe la un magazin specializat si sa te interesezi care sunt preturile la componentele care iti lipsesc. Timp pierdut si probabil ceva nervi.

Ei bine, acum exista o solutie care iti permite sa verifici cerintele de sistem ale jocului inainte de a-l cumpara ( a se citi "trage de pe hub") si de a-l instala. System Requirements Lab este un serviciu web gratuit, care prin instalarea unui control DirectX ( Java ptr. IE), va ofera posibilitatea de a analiza online sistemul dvs. pentru a determina daca suporta sau nu cerintele pentru a rula o anumita aplicatie. Serviciul detine o baza de date cu cerintele de sistem a cateva sute de jocuri (Need for Speed Pro Street, Call of Duty: Modern Warfare, Crysis, F.E.A.R., Fifa 2008, Hitman, Tabula Rasa, Splinter Cell, Transformers, etc) cu care sunt comparate performantele sistemului dvs.

Iata pasii pe care trebuie sa-i urmati  dupa ce ati intrat pe site:

  • Selectati jocul care va intereseaza.

cerinte

  • Click pe butonul "Can you run it?"
  • Pemiteti instalarea componentei necesara in vederea analizarii sistemului.

Rezultatele vor aparea in scurt timp, si dupa cum vedeti in imaginea de mai jos, ofera informatii despre componentele sistemului dvs, in dreptul fiecarei componente existand un gafic si rezultatul analizei; daca sunteti norocosi veti vedea graficul reprezentat in verde si cuvantul "PASS", daca nu, va aparea "FAIL" scris cu rosu si o recomandare de unde puteti achizitiona produsul care va este necesar. De asemenea, serviciul ofera si o legatura directa catre site-ul producatorului in cazul in care tot ceea ce trebuie sa faceti este sa actualizati un driver-ul unei componente.

 cerinte2

Site: System requirements

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

1 comentarii :

Anonim spunea...

Computerul meu se misca mai greu si la jocurile de tip browser, care sint jocuri mici ca si dimensiune, probabil ca problema este de la browser

Trimiteți un comentariu