Posibilitati noi de a stoca si trimite fisiere de dimensiuni mari

|

Faptul ca majoritatea serviciilor de email impun limitari referitoare la dimensiunile fisierelor pe care le putem atasa si trimite prin intermediul emailurilor ne determina sa cautam metode noi de a trimite prietenilor fisiere de dimensiuni mari.

Primul serviciu de acest fel a fost Pando, de atunci au aparut si alte servicii asemanatoare care permit trimiterea de fisiere de dimensiuni mari, unele dintre ele necesitand inregistrare, altele limitand timpul de gazduire a fisierelor, insa nesolicitand crearea unui cont de utilizator.

Printre noile siteuri care ofera acest gen de servicii am remarcat am remarcat doua: PalShare si EatLime

palshare

PalShare este un serviciu ce permite trimiterea de fisiere si directoare cu conditia ca dimensiunea totala a acestora sa nu depaseasca 100MB. Pentru a utiliza serviciul trebuie sa aveti instalat Java, sa completati un formular in care sa introduceti numele dvs. precum si adresele de email (a dvs. si a celui catre care trimiteti fisierul) si sa incarcati fisierele folosind aplicatia Java care va aparea in browserul dvs. Dupa ce fisierul este incarcat, atat dvs. cat si destinatarul, veti primi un email cu linkul care permite descarcarea fisierului in care veti fi avertizati ca fisierul va fi disponibil pentru descarcare numai pentru o perioada de 5 zile.

2007-12-10_013550

EatLime este mult mai generos privind dimensiunea maxima a fisierelor si este mai usor de instalat intrucat nu presupune sa aveti instalat Java. Nu exista specificatii clare privind limitarile serviciului in afara faptului ca dimensiunea totala a fisierelor stocate nu trebuie sa depasesca 1GB.Tot ce trebuie sa faceti este sa va inregistrati si apoi sa selectati fisierul pe care doriti sa-l incarcati;in acelasi formular web veti gasi si campul in care puteti introduce adresa de email a destinatarului. Daca doriti sa aveti la indemana adresele se email ale prietenilor, serviciul va ofera posibilitatea de a importa adresele din contul dvs de email.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

1 comentarii :

nouatigaraelectronica spunea...

Foarte util articolul. Multumesc si va urez un An Nou plin de realizari !

Trimiteți un comentariu