"Apelare rapida" pentru semnele dvs. de carte( bookmarks)

|

Daca sunteti in cautarea unei modalitati de a pastra online "semnele de carte" favorite, atunci Hyperigo este cea mai buna alegere pe care am intalnit-o pana acum.

Hyperigo va ofera posibilitatea de a avea acces la toate semnele dvs. de carte dintr-un singur loc si, ceea ce il face mai interesant, adauga mici previzualizari ale site-urilor dvs favorite pentru a le face mai usor de identificat si de accesat.

Semnele de carte pot fi organizate sub forma de taburi, in functie de specificul siteurilor pe care le adaugati in fiecare categorie( Tehnologie, Ziare, Sport, Media, Stiri, etc), acest lucru devenind deosebit de util atunci cand aveti o lista mare si diversa de pagini web pe care le accesati zi de zi.

hyper2

De asemenea, o alta facilitate interesanta oferita de Hyperigo este si posibilitatea de a opta ca semnele dvs de carte sa ramana private, ascunse pentru ceilalti utilizatori, sau fie publice, oferind prietenilor si cunostintelor posibilitatea de a consulta colectia dvs de link-uri utile.

Serviciul este gratuit, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va inregistrati numele de utilizator, accesul la semnele de carte facandu-se foarte simplu, prin adaugarea numelui de utilizator la adresa siteului: http://www.hyperigo.com/simplu/

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu