Curatati Windows-ul cu Advanced Privacy Cleaner

Advanced Privacy Cleaner este un program gratuit al carui scop este de a va ajuta sa mentineti sistemul de operare curat si rapid, devenind deosebit de util atunci cand Windows-ul dvs. incepe sa dea rateuri si nu stiti de unde sa incepeti pentru a-l face sa mearga mai bine.

Majoritatea utilizatorilor de Windows nu stiu sau nu vor sa riste atunci cand vine vorba sa stearga fisierele de care windows-ul nu mai are nevoie si care incetinesc functionarea acestuia, Advanced Privacy Cleaner ajutandu-va sa executati aceste operatiuni, eliminand riscul de a sterge fisierele importante pentru functionarea sistemului de operare.

Dupa instalare, aveti posibilitatea de a selecta cu usurinta fisierele de care doriti sa scapati, aplicatia oferindu-va 6 abordari diferite pentru fiecare tip de fisiere in parte, permitandu-va un control complet asupra a ceea ce doriti sa stergeti de pe hard disk-ul computerului dvs.

privacycleaner-1

Dupa cum vedeti si in imaginea e mai sus, tot ce trebuie sa faceti este sa dati un click pe eticheta corespunzatoare tipului de fisiere pe care doriti sa le stergeti, printre optiunile de curatare numarandu-se si urmatoarele: istoricul fisierelor recent deschise, istoricul cautarilor, urmele navigarii pe internet, cookies, fisierele temporare ramase in urma instalarii programelor, etc.

Descarca Advanced Privacy Cleaner

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu