Porneste computerul mai repede cu Startup Delayer

Deci, cum procedeaza Startup Delayer pentru a face sistemul de operare sa porneasca mai repede? De fiecare data cand se incarca Windows-ul , acesta  incearca sa porneasca toate programele care sunt setate sa porneasca automat odata cu deschiderea computerului (antivirus, messenger,etc),  ceea ce duce la o adevarata lupta pentru resurse ale programelor respective.

In concluzie, daca ati intampinat situatii in care computerul porneste mai greu, sau chiar sunteti nevoit sa dati restart pentru a-l debloca, atunci cu siguranta aveti nevoie de Startup Delayer.

startupdelayer

Programul permite stabilirea unui timp de pornire specific pentru fiecare aplicatie in parte. De exemplu, puteti stabili ca antivirusul sa se incarce dupa 10 secunde de la pornirea sistemului de operare,  messenger-ul la 20 secunde de la pornire si asa mai departe.

Folosind aceste setari veti avea siguranta ca fiecare aplicatie foloseste resursele procesorului si a memoriei RAM numai atunci cand este necesar si vor face ca procesul de pornire a computerului sa se desfasoare mult mai rapid.

Descarca Startup Delayer.

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu