Orange Cloud - un nou serviciu de stocare online lansat de Orange

Orange a lansat ieri un Orange Cloud, un serviciu prin intermediul caruia utilizatorii  pot salva si accesa online de pe telefon sau tableta imagini, videoclipuri, melodii, fişiere, dar si contactele sau calendarul de intalniri. Serviciul este gratuit pana la 31 august 2013 pentru majoritatea abonamentelor Orange si,in functie de valoarea abonamentului, clientii primesc 2, 5, sau 10 GB spatiu de stocare . Clientii PrePay sau cei cu alte abonamente pot opta pentru un plan de abonament de 1.5 , 5 sau 15 euro pe luna cu care primesc 10GB, 50GB, respectiv 100 GB spatiu de stocare.

Pana aici nimic deosebit intrucat, dupa cum poate stiti, exista deja servicii ca Dropbox, Google Drive sau Skydrive unele gratuite altele cu planuri de abonament mai ieftine asa ca Orange Cloud trebuia sa vina cu ceva deosebit pentru a concura cu serviciile de stocare online consacrate. Si intradevar, Orange Cloud ofera o facilitate inedita care o diferenteaza pe piata online clouding:
Tot traficul realizat între telefonul, tableta sau laptopul tău în care se află numărul pe care ai activat serviciul Orange Cloud şi cloud este nelimitat.
Da, ati inteles bine: chiar daca nu dispuneti de o coxiune wi-fi si utilizati coxiunea de date pentru a incarca sau vizualiza fotografiile sau clipurile deja incarcate in Orange Cloud , nu veti fi taxat. Pentru mine este o facilitate extrem de utila intrucat nici la serviciu si nici in multe alte din locurile in care ma deplasez nu dispun de wi-fi asa ca voi face o economie seriosa de trafic de date.

Orange Cloud este disponibil sub forma de aplicatii atat in Magazinul Play android cat si in AppStore asa ca il puteti descarca gratuit indiferent ca detineti un telefon sau o tableta Android sau un device Apple.

mai departe..