Yahoo Meteo – aplicatie meteo gratuita pentru Android si IOS

Yahoo a lansat zilele trecute versiuni noi pentru aplicațiile Yahoo Meteo atat pentru dispozitivele Android cât și pentru IOS. Pe langa faptul ca arata foarte bine,  noul Yahoo  Meteo introduce și o optiune interesanta: în funcție  de locația  în care va aflați  aplicația afișează  pe fundal imagini încărcate pe Flickr reprezentative pentru orașul /localitatea respectiva . Din pacate  nu exista  fotografii pentru toate localitățile din România insa,  din câte am încercat eu, București,  Predeal,  Sibiu  au deja încărcate  fotografii  pe Flickr asa ca Yahoo  Meteo le afișează. 
 
Capture
 
Screenshot_2013-04-24-13-43-19Screenshot_2013-04-24-13-43-58
 
Aplicatia pentru Android dispune și de widget-uri ce pot fi adăugate  pe ecranul de pornire  și pe care,  în funcție de Home Launcher - ul pe care il utilizati,  puteti sa le redimensionati în  asa fel încât sa se potrivească cu wallpaper-ul  dvs preferat. In rest, Yahoo  Meteo afișează  în  modul portrait informațiile pe care le oferă majoritatea aplicatiilor weather de obicei.  Daca doriti informații  mai detaliate nu trebuie decat sa întoarceți telefonul  sau tableta  în modul landscape și veți dispune de informații suplimentare.
 
Screenshot_2013-04-24-13-44-12
 
In cazul in  care va faceți probleme în privința impactului pe care Yahoo  Meteo îl are asupra bateriei,  e bine sa știți ca din setari puteți dezactiva actualizarea automata sau puteți seta un interval de timp mai mare la care  aplicația se va conecta  la internet in asa fel incat sa puteti economisi bateria.
 

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

7 comentarii :

Anonim spunea...

Thanks for sharing such a pleasant opinion, article is pleasant, thats why i have read it fully

Here is my web-site ... Bukkit Minecraft Server

Anonim spunea...

Your style is very unique compared to other people I've read stuff from. I appreciate you for posting when you have the opportunity, Guess I will just bookmark this web site.

Here is my web site ... Wireless Redstone

Anonim spunea...

I am genuinely pleased to glance at this weblog
posts which contains lots of helpful data, thanks for providing these statistics.


My site :: Game Dev Story

sistem alarma spunea...

Sunt mult mai frumoase aplicatiile astea fata de cele pentru PC.

parbrize spunea...

eu votez pentru android weather, e mai ok decat yahoo sau alte aplicati de genu

Service GSM spunea...

eu folosesc android weather, mi se pare super ok, si are o gramada de functi utile + consuma foarte putine resurse

Trimiteți un comentariu