Vodafone Red Friday–reduceri de pana la 200 euro la telefoane

|

Vineri 26 aprilie 2013 clientii Vodafone vor putea achizitiona in cadrul promotiei RED Friday Vodafone telefoane cu reducere de pana la 200 euro impreuna cu un abonament Red. In cazul abonamentelor RED 65 veti putea cumpara telefoane de top gen iPhone 5, Xperia Z, Nokia 920 sau BlackBerry Z10 la numai 0 euro.

red_friday_vodafone

In cazul celorlalate abonamente RED, reducerile RED Friday vor fi de pana la 50, respectiv 100 euro pentru abonamentele Vodafone RED 29 si Vodafone RED 45.

RED Friday” este o zi speciala in care clientii Vodafone beneficiaza de cele mai bune telefoane, cu un pret redus semnificativ, continuand astfel campania Vodafone RED, recent lansata sub sloganul “Inca un lucru bun de la Vodafone ca sa comunici fara griji”.

vodafone_red

In cazul in care nu stiati deja Vodafone a lansat luna aceasta noile abonamente RED ce ofera, pe langa trafic de internet pe mobil sau spatiu in Vodafone Cloud, minute nelimitate in orice retea la preturi incepand de la 29 euro pe luna.

Din cate se vede, atat Vodafone, cat si Cosmote cu abonamentul No Limit, au luat-o pe urma operatorilor mobili din Europa si SUA care ofera minute nelimitate in orice retea, dar si telefoane la preturi mici impreuna cu aceste tipuri de abonament. La preturile telefoanelor trebuie sa mai lucreze insa, Vodafone cu al sau RED Friday  incepe sa alinieze preturile cu cele de afara.

Ramane de vazut cand si cum va interveni Orange in acest joc al abonamentelor si al preturilor la telefoane, insa probabil o va face destul de curand . Acest lucru nu poate fi decat in favoarea noastra, a clientilor pentru ca, nu-i asa, concurenta genereaza intotdeauna preturi mici.

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

6 comentarii :

Anonim spunea...

Your style is so unique compared to other people I have read stuff from.
Thanks for posting when you have the opportunity, Guess I'll just book mark this page.

my homepage - waist height ratio

Anonim spunea...

Great delivery. Great arguments. Keep up the amazing spirit.



my blog: windows xp registry cleaner

Goldline spunea...

Cel mai mare Sistem Mondial de Caritate cauta colaboratori si din Romania.Se ofera remuneratie banoasa.Detalii la info.goldline@yahoo.ro

Unknown spunea...

Thanks for this amazing article! Great info with relevant content!! Keep posting! Keep posting, i would love to follow up on your upcoming posts.

DP Collection for Girls
fashion galaxy
5 Best point about your career choice

awork spunea...

We are looking for a Senior Ruby on Rails Developer (remote)

Essential Skills:
RubyOnRails 5+ & Ruby
www.awork.ro
Git, JIRA

Trimiteți un comentariu