Download Office 2013 Preview

|

Microsoft a lansat astazi Office 2013 Preview, o versiune de teste a popularului program de vizualizare si editare a documentelor. Office 2013 Preview poate fi descarcat gratuit de pe site-ul Microsoft: nu trebuie decat sa urmati linkul de la sfarsitul articolului, sa va autentificati cu un Windows Live ID ( ex: hotmail ) si sa descarcati programul.

Office-2013-preview
Prima schimbare majora, pe care o veti observa chiar de la lansarea oricarei aplicatii Office 2013,  o reprezinta interfata modificata radical pentru a se potrivi mai bine cu stilul Metro din Windows 8. Modificarea este benefica, interfata este mai intuitiva iar stilul imprumuta ceva din simplitatea si minimalismul implementat de Google in Google+ sau Gmail.

Download_office_2013
Cea mai importanta noutate o reprezinta insa faptul ca de acum veti putea deschide si edita documentele in format .pdf cu ajutorul Microsoft Word. Da, ati inteles bine. Documentele in format pdf pot fi modificate, editate si salvate cu Word 2013 si tinand cont de rata de piratare a produselor Office si de popularitatea acestora nu intrevad un viitor foarte roz pentru cei de la Adobe. Dar asta e o alta discutie.
Cam atat astazi despre noul Office 2013. Voi reveni zilele viitoare cu noutati pe masura ce le voi descoperi in timpul utilizarii programului.


Download Office 2013 Preview – click pe Sign up

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

7 comentarii :

Unknown spunea...

Daca a incercat cineva editarea fisierelor PDF, se poate modifica textul efectiv? si se pot schimba culorile si fontul textului ? Pentru ca atuncea ar fi ceva de genul Acrobat Distiller. As fi tare curios, dar o sa descarc si o sa incerc pentru ca ma intereseaza editarea pdf-urilor, deci nu numai simple stergeri de pagini (cu reclame!) ci si re-aranjarea in pagina.

Plum Media spunea...

Sincer eu inca mai folosesc pachetul office 2007 si ma descurc foarte bine cu el, adica chiar nu am nevoie de mai mult.

cabinet veterinar spunea...

Eu pana acum foloseam office 2007...care era cea mai reusita versiune...sa speram ca versiunea asta se ridica la nivelul asteptarilor.

cercetare de piata spunea...

L-am testat si-mi place foarte mult. Sincer mi-a placut si office-u 2010, are niste functii mult superioare fata de vechiul 2003 care a fost super bun si el la vremea lui

nouatigaraelectronica spunea...

Chiar acum o sa il descarc. Sunt sigur ca are multe imbunatatiri care o sa ne foloseasca foarte mult. Este gratuit deci va recomand sa il descarcati bucurosi si sa profitati la maxim de el. O zi buna !

DR.CATALIN LUCA spunea...

Are o interfata mult mai moderna pentru a se potrivi cu windows 8,îl folosesc la servici si sunt multumit cum se misca.

Trimiteți un comentariu