Activare Windows 7 offline - 7Tokens Manager

Chiar daca ati instalat o copie platita a unei versiuni de Windows 7 si detineti o cheie de activare originala, exista un numar limitat de activari online pentru Windows 7. Asta inseamna ca daca ati epuizat numarul de activari online permise de Microsoft, pentru a putea reinstala sistemul de operare trebuie sa apelati la solutia consumatoare de timp si de bani a activarii prin intermediul telefonului.

Pentru a evita aceasta situatie un programator istet a scris un soft ce creeaza o copie de rezerva completa a sistemului de activare pentru Windows 7 si care poate fi folosit de fiecare data cand reinstalam sistemul de operare pentru reactivarea windows-ului fara a fi necesara o conexiune la internet.

activare-windows-7           activare-windows-7-offline

Programul se numeste 7Tokens Manager si este extrem de usor de utilizat. In prima faza, pentru a salva fisierele necesare activarii Windows 7, rulam programul si apasam butonul Backup . Un nou folder, continand 3 fisiere va fi creat in interiorul folderului 7Tokens Manager. Dupa reainstalarea sistemului de operare nu trebuie decat sa rulati 7Tokens Manager, sa apasati butonul restore si veti avea din nou un Windows 7 activat.

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

2 comentarii :

Raduhyd spunea...

excelent, absolut fantastic acest program, il am de ceva vreme, dar nu l.am folosit decat de 2 ori, ma bucur ca cineva a facut un articol despre acest programel uimitor :) , bravo

Anonim spunea...

Conteaza ce windows 7 instalezi, ma refer daca exista diferente intre ex: starter ; home premium ; ultimate, sau arhitectura de 32 sau 64 biti etc?...

Trimiteți un comentariu