TuneUp Utilities 2010 gratuit

TuneUp Utilities 2010 este unul dintre cele mai avansate programe de intretinere,  gestionare si optimizare pentru Windows ce incorporeaza o suita de aplicatii care ofera posibilitatea unui control deplin asupra computerului dvs.

Interfata este deosebit de prietenoasa si intuitiva, aplicatiile sunt grupate pe categorii, si dupa o scurta scanare a sistemului dvs., vi se ofera si un set de sfaturi care sa optimizeze utilizarea resurselor calculatorului.

tuneup2010

Daca v-am trezit interesul cu aceasta scurta descriere, grabiti-va sa profitati de o scurta perioada de promotie in care Tuneup Utilities 2010 va este oferit gratuit.

Pentru aceasta mergeti la pagina promotiei, introduceti adresa dvs. de email, completati codul de verificare si apoi solicitati codul de activare TuneUp Utilities 2010. Dati apoi click pe link-ul pe care il primiti in email, notati codul si descarcati programul de pe aceasta pagina (reintroduceti adresa dvs de email). Instalati apoi TunueUp Utilities 2010 si inregistrati-va folosind codul de activare.

Enjoy!

mai departe..