PDF Password Remover, licenta gratuita

Pana zilele trecute, desi auzisem de fisiere PDF protejate (parolate), nu am avut “norocul” sa dau peste unul. Nici nu stiam in ce mod actioneaza protejarea. Asta pana cand, incercand sa dau copy la o portiune de text dintr-un fisier pdf (era un cod destul de complicat si imi era lene sa-l scriu), am ramas surprins ca nu apare optiunea copy si nu merge nici cu CTRL+C.

WTF zic, ma pocneste curiozitatea si ma apuc de cautat pe Google. Nenea Google ma lamureste rapid ca e vorba de un fisier PDF protejat si, norocul meu, dau si peste un program profesional, care zilele acestea este oferit gratuit.

pdf-password-remover

Cum ii spune si numele, PDF Password Remover, permite indepartarea oricarui tip de protectie dintr-un fisier PDF criptat sau parolat. Interfata este extrem de simpla si nu trebuie decat sa navigati la fiserul PDF parolat si apoi sa apasati butonul Start. Sau sa utilizati direct optiunea Decrypt with PDF Password Remover din meniul contextual click dreapta.

Programul, care in mod normal costa 20 de dolari, este gratuit pana pe data de 24.02.2010. Dupa ce descarcati si instalati programul, apasati si butonul Get KeyCode si introduceti numele si adresa de email pentru a primi codul ce activeaza permanent softul.

Download PDF Password Remover

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..