Afla timpul de incarcare a unui site cu WebWait

webwait Timpul de incarcare a unui site depinde de un numar semnificant de factori. Primul dintre acestia il reprezinta viteza conexiunii la internet a a utilizatorului care acceseaza site-ul, insa din punctul de vederea unui administrator de site, acest lucru este mai putin important pentru ca nu poate fi controlat.

Restul factorilor depind insa de webmaster asa ca este in interesul fiecarui detinator de site sa afle daca siteul sau se incarca greu sau putin mai greu decat al concurentei. Raspunsul la aceasta intrebare il ofera WebWait.com.

webwait1

Pentru a afla timpul de incarcare a site-ului dvs. nu trebuie decat sa intrati pe WebWait.com si sa introduceti adresa siteului, iar aplicatia online va va afisa imediat rezultatul. Timpul de incarcare este masurat cu o precizie de zecimi de secunda, si, pentru a face testul si mai eficient, sunt efectuate 10 incarcari ale siteului. La final, in sectiunea din partea drepta sunt afisati toti timpii de incarcare precum si media acestora.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Codecuri pentru Windows 7

Daca ati instalat Windows 7 probabil ca ati observat ca, spre deosebire de versiunile anterioare, Windows Media Player 12 stie sa deschida nativ mult mai multe formate video si audio.

Totusi, exista cateva tipuri de codecuri pe care Windows Media Player 12 nu le suporta implicit, asa ca, pentru a fi siguri ca nu veti avea probleme in redarea unor anumite tipuri de fisiere media, recomandarea mea este sa instalati Windows 7 Codec Pack.

codecuri_windows_7

Aplicatia, care este 100% gratuita, include si un utilitar ce ofera utilizatorilor avansati un numar incredibil de optiuni de configurare a codecurilor audio si video. In cazul in care totusi “reusiti” sa va incurcati in setari, ultima versiune a Windows 7 Codec Pack are si o sectiune “Swap” ce permite intoarcerea la setarile implicte prin selectarea optiunii “use Microsoft codecs”

Descarca Codecuri pentru Windows 7

mai departe..