Avira AntiVir Premium – antivirus profesional gratis

avira_antivirus_gratuit_3

Dupa licentele gratuite pentru Kaspersky Internet Security 2009 si AVG Pro 7.5, iata ca si Avira ofera posibilitatea de a beneficia gratuit,timp de 6 luni, de solutia profesionala a excelentului soft antivirus Avira Antivr Premium Edition.

Iata pasii pe care trebuie sa-i urmati pentru a obtine o licenta gratuita Avira Antivr Premium Edition:

1. Mergeti la aceasta pagina 

2. Completati formularul. Este in limba germana insa folositi imaginea de mai jos pentru a va ghida:

avira-antivir-premium-gratuit

3. Veti primi un email in care este atasat un fisier HBEDV.KEY.  Salavati-l undeva pe calculator.  Accesati primul link din email si veti fi condusi pe o pagina de unde aveti posibilitatea de a descarca Avira AntiVir Premium. In partea din stanga sus a paginii (sub textul scris cu rosu AVIRA) exista un meniu de unde puteti selecta limba engleza. Sfatul meu este sa optati pentru limba engleza, in caz contrar atat instalarea cat si mai tarziu interfata Avira AntiVir Premium vor fi in limba germana.

4. Descarcati antivirusul.

avira-antivirus-gratuit 5. Instalati programul. La un moment dat in timpul instalarii vi se va solicita sa introduceti codul de instalare. Undeva in partea de jos a ferestrei veti vedea un link HBEDV.KEY. Dati click pe el si selectati fisierul HBEDV.KEY din locatia unde l-ati salvat.

6. La incheierea procesului de instalare veti putea utiliza Avira AntiVir Premium gratuit timp de 6 luni.

7. Enjoy!

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..