OfficeTab … navigare cu taburi (file) in Word, Excel si PowerPoint

Navigarea cu file (taburi) a reprezentat, la momentul respectiv, principalul motiv pentru care am renuntat sa mai folosesc IE6, preferand Firefox pentru navigarea pe internet. E mult mai simplu sa ai in aceeasi fereastra toate paginile web pe care le-ai deschis, decat sa cauti ceea ceea ce te intereseaza in, sa zicem, 15 ferestre diferite.

Intre timp, nu numai navigatoarele web au implementat aceasta solutie, ci si cateva aplicatii diferite, gen Foxit au apelat la ea pentru a simplifica accesul la 2 sau mai multe documente deschise in acelasi timp. De aceea, e de mirare ca Microsoft nu a creat inca un patch care sa implementeze navigarea cu file in toate versiunile Microsoft Office, lasand aceasta treaba pe mana unor dezvoltatori chinezi.

office-tab

Programul creat de chinezi se numeste Office Tab, si dupa instalare, deschide o interfata ce permite utilizatorilor sa activeze navigarea cu file in Word, Excel si PowerPoint. Pe langa asta, utilizatorii au la dispozitie o serie de optiuni ce permit personalizarea combinatiilor de taste precum si a culorii si modului cu sunt afisate taburile in aplicatie.

office-tab2

Office Tab este gratuit si functioneaza cu toate versiunile Microsoft Office. Eu am testat aplicatia pe Microsoft Office 2003 si 2007 insa din ceea ce am citit pe net, functioneaza si in Office 2010.

Download Office Tab

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu