Torrent Search Toolbar … bara de cautare pentru torrente

Fanii descarcarilor de pe pe torrente probabil stiu cat de greu este sa gasesti la un moment dat un anume fisier pe sutele de siteuri de torrente existente in zilele acestea pe internet.

In mod normal, fiecare dintre noi are doua sau trei siteuri de torrente preferate la care apeleaza atunci cand cauta un film nou sau un anumit program. In cazul in care nu gasim ceea ce ne intereseaza in acele siteuri renuntam sa cautam in continuare gandindu-ne ca daca nu au aparut pe trackerele noastre favorite, probabil nu exista nici in alta parte.

Desi de cele mai multe ori este posibil sa avem dreptate, nu ar fi mai bine daca am avea la dispozitie o metoda de a cauta usor in peste 30 de siteuri de torente? Torrent Search Toolbar ne ofera aceasta posibilitate.

Torrent Search Toolbar  este, asa cum ii spune si numele, o bara de unelte ce poate fi instalata in Firefox, Internet Explorer si Safari, care permite accesarea dintr-un singur loc a peste 30 siteuri de torrente.

Pentru a efectua o cautare, nu trebuie decat sa introduceti termenul dorit in casuta de cautare si sa apasati Search. In prima faza vor fi afisate rezultatele oferite de Google insa daca mergeti la taburile de deasupra primelor rezultate veti fi condusi automat pe pagina cu rezultatele site-ului de torrente pe care ati dat click.

torrent_search_toolbar

Torrent Search Toolbar actualizeaza frecvent siteurile de torrente pentru a se asigura ca acestea sunt functionale. In acest moment bara de unelte ofera suport pentru The Pirate Bay, Isohunt, TorrentReactor, Torrenz Meganova, MiniNova MonoNova Torrent Valley, TorrentSpy, Demonoid, Btjunkie, Newtorrents, Flextorrents, Bitorrent, Yotoshi, Piratic, Podtropolis, TorrentBox,  Mybittorrent, Snarf-it, BtBot, Fulldls, Downloadanime, Torrentportal, Yasto, Usenet Binaries, etc

Download Torrent Search Toolbar

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

5 comentarii :

Unknown spunea...

Testat in IE7, incetineste mult browser-ul. Porneste mai greu, toolbar-ul are multe chestii care trebuie sa se incarce (radio, meteo, rss, ...) una peste alta nu as recomanda.

Anonim spunea...

UN TORRENT NOU DAR CU VOI VOM REUSI!!!

http://www.sharebitz.net

Anonim spunea...

http://www.invitatiitorrente.com pentru toti si toate invitatii pentru orice torrent doriti

Anonim spunea...

Invitatii Filelist,Scenefz,Iplay Puteti Gasi Aici

http://www.invitatiitorrente.com

toti care vor invitatii pe anumite torrente pot intra aici si sigur cineva iti va da

http://www.invitatiitorrente.com

Anonim spunea...

www.viatadestrada.com cel mai bun joc online haideti cu totii

Trimiteți un comentariu