Foxit Reader … o excelenta alternativa pentru Adobe Reader

foxit31

Sunt sigur ca majoritatea dintre dvs. utilizati Adobe Reader pentru a deschide, citi si printa documentele in format .pdf. Aplicatia este gratuita, apare in primele rezultate Google asa ca de ce sa cautati mai departe un program care sa faca acelasi lucru?

Ei bine, raspunsul este simplu. In primul rand kitul de instalare Adobe Reader este urias. Are peste 35 MB si incorporeaza o multime de unelte care, daca le instalati odata cu programul, incetinesc extrem de mult computerul. In al doilea rand aplicatia in sine este destul de complicata si, in comparatie cu alte programe alternative, se misca destul de greu.

Foxit reader

Asa ca, daca doriti un program simplu cu care sa deschideti si sa cititi fisierele .pdf sfatul meu este sa incercati Foxit Reader. Este mic, rapid si incorporeaza cateva unelte pe care nu le puteti gasi decat in versiunea platita Adobe Reader. Una dintre ele este posibilitatea de a edita documentele prin introducerea de imagini, schimbarea culorii textului, inserarea de forme, etc. De asemenea, o facilitate utila o reprezinta si posibilitatea convertirii intregului document in format text ceea ce permite transferarea si editarea textului intr-un fisier Word.

Download Foxit Reader

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

5 comentarii :

Anonim spunea...

La Adobe 35MB are pachetul de instalare, ca instalat pe calculator vei avea 1oo si ceva. Asa ca nu merita sa-l mai folosesti nici un minut.
Foxit Reader instalat are doar 7,5MG,plus ca e mult mai rapid.

Anonim spunea...

foarte tare. in romania nu gasesti ceva cu eink nici sa tragi cu bazuka

http://www.foxitsoftware.com/ebook/

It is the 'slickest' e-book device on the market at 0.4" thick, 6.4 ounces, fitting well in your hand just like your palm desktop. It has an internal memory of 128MB and comes with a 2 GB SD card (supports up to 4 GB) allowing you to carry up to a thousand books in your palm library. Resolution is 600 x 800 pixel. It uses revolutionary electronic-paper display technology that provides a sharp, black-and-white screen that looks and reads just like it would on real paper. It is easy to read and will not strain the eyes like LCD screens do. It also provides the best PDF reflow capability that gives a better reading experience. It has a built-in MP3 player and comes with free Foxit Reader Pro Pack, Foxit PDF Creator and earphones at an astounding low price of $259.

Sorin spunea...

Foarte mic si extrem de rapid, incomparabil cu Adobe. Pentru a rula sint suficiente doar 3 fisiere, astfel ca nu mai este nevoie de nici o instalare. Nota 10.

Anonim spunea...

10 Clase Foxit...si inca un program de care nu se prea stie...inlocuiti winamp'ul si incercati AIMP2 - sa vedeci calitate;))

Trimiteți un comentariu