Pastreaza desktopul curat cu Speed Launch

Speed Launcher este un lansator de programe gratuit ce ofera o solutie simpla si eleganta utilizatorilor care doresc sa-si pastreze desktop-ul cat mai curat. Aplicatia reprezinta primul proiect al unei comunitati alcatuita din angajati Microsoft care in timpul liber incearca sa creeze si sa testeze programe in vederea unei implementari ulterioare in viitoarele sisteme de operare Microsoft.

speedlaunch

Scopul aplicatiei este sa ofere utilizatorului o metoda simpla de a accesa rapid programele si documentele favorite, eliminand astfel necesitatea crearii de shortcut-uri pe ecranul computerului.

Dupa instalarea aplicatiei, tot ce trebuie sa faceti este sa "trageti" fisierul, folderul sau programul dvs. favorit in "tinta" Speed Launch si aplicatia va crea automat un shortcut in meniul Speed Launch. Din acest moment de fiecare data cand doriti sa accesati acel fisier, document, program , etc, tastati combinatia “Windows+C” si scrieti numele shortcut-ului pe care l-ati creat. Apasati butonul "Launch" si aplicatia va deschide automat programul sau documentul respectiv.

speed

Trebuie sa retineti ca de fiecare data cand creati un shortcut in Speed Launch trebuie sa ii dati si un nume in asa fel incat sa stiti ce cautati atunci cand veti folosi Speed Launch data viitoare. Aplicatia permite crearea unui numar nelimitat de shortcut-uri. In cazul care care doriti sa redenumiti sau sa stergeti un anumit shortcut dati click dreapta pe "tinta" Speed Launch si selectati optiunea "Manage Shortcuts.."

Download Speed LaunchI Necesita .Net Framework 3.0

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..