Inapoi in viitor!

Credeati ca mijloacele de transport din cartile si filmele SF sunt doar simple inchipuiri ale unor oameni cu o imaginatie bogata? Uitati-va la filmuletele de mai jos si va veti schimba parerea!


Spider Car


Big Dog


Rocket Man

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Ascundeti bara de navigare din Blogger

Mai tineti minte articolul in care scriam despre cum se poate elimina bara de navigare din Blogger?  Solutia este foarte buna pentru cei care tin aspectul grafic al blogului, insa lipsita de utilitate pentru aceia dintre dvs. care apreciaza functia de cautare pe care o integreaza bara de cautare superioara.

Din fericire un blogger mexican a descoperit o solutie care impaca si capra si varza: bara de navigare Blogger ramane ascunsa pana in momentul in care utilizatorul trece cu mouse-ul peste sectiunea de blog unde este afisata in mod obisnuit.

bara de navigare blogger

Pentru a implementa solutia nu trebuie decat sa adaugati liniile de cod de mai jos in blogul dvs, undeva intre tagurile <head> si </head> insa inaintea sectiunii CSS. Pare complicat? Cautati atunci in codul HTML al blogului termenul body { ( CTRL+F) si copiati inaintea lui liniile de cod de mai jos:

#navbar-iframe{opacity:0.0;filter:alpha(Opacity=0)}
#navbar-iframe:hover{opacity:1.0;filter:alpha(Opacity=100, FinishedOpacity=100)}

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..