Transforma-ti fotografiile in cuburi tridimensionale

75dbbeb818fcb0db_o

In ziua de astazi nu trebuie sa fii expert in utilizarea Photoshop sau a altor programe de editare grafica pentru a transforma o fotografie prin adaugarea unor efecte speciale.

Mult mai simplu este sa apelezi la unul dintre numeroasele site-uri care au invadat internetul si care ofera gratis posibilitatea de a edita si transforma online gratuit fotografiile. Unele dintre aceste site-uri integreaza optiuni ce se apropie de limita profesionala a editoarelor foto, altele nu fac decat sa adauge imaginilor anumite tipuri de efecte spectaculoase.

Din aceasta ultima categorie face parte si dumpr.net, site-ul cu ajutorul caruia am realizat efectul din fotografia de mai sus. Nu a trebuit decat sa accesez site-ul, sa aleg efectul Rubik's Cube apoi sa incarc fotografia pe care am dorit sa o modific. Simplu, nu?

Dumpr ofera si alte alte tipuri de efecte speciale asa ca, daca doriti sa va impresionati amicii, sau pur si simplu doriti sa va umpleti timpul cu ceva distractiv, va invit sa vizitati site-ul si sa va jucati cu imaginile din calculator sau din contul dvs. Flickr.

Mergi la I Dumpr

mai departe..

Firefox 3 final

2008-06-18_002723

Dupa o serie parca nesfarsita de versiuni beta, varianta finala Firefox 3 a aparut astazi in mod oficial pe site-ul Mozilla si in sfarsit poate fi descarcata fara a apela la trucuri sau alte smecherii.

Imbucurator este si faptul ca spre deosebire de alte versiuni anterioare, Firefox 3 in limba romana a fost lansat odata cu versiunile dedicate unor limbi de circulatie internationala. De  asemnea, exista si o pagina in limba romana dedicata Firefox 3 in care sunt prezentate noile facilitati introduse in Firefox 3 si pe care v-a invit sa o studiati cu atentie pentru a putea valorifica de la inceput imbunatatirile aparute in aceasta versiune.

Iata cateva dinntre imbunatatirile aparute in Firefox 3:

  • Semne de carte cu un singur clic - puneţi semne de carte, efectuaţi căutări şi organizaţi paginile de Internet uşor şi rapid.
  • Mărire puternică - mariti atat textul cat si imaginile dintr-o pagina web
  • Bara de adresă inteligentă- găsiţi paginile preferate in cateva secunde - scrieţi un cuvant cheie şi veţi primi rezultate relevante.

  • Gestionarul de suplimente - puteti gasi si descarca extensii Firefox 3 fara a mai deschide o pagina web noua.

  • Teme Firefox 3 personalizate - Firefox 3 instaleaza automat o tema personalizata in functie de sistemul de operare pe care este instalat.

Un alt lucru care m-a surprins este fapttul ca majoritatea extensiilor pe care le foloseam in Firefox 2 ( si nu sunt putine) au fost instalate fara probleme si in Firefox 3. Asadar, va invit sa descarcati Firefox 3 in limba romana si sa va bucurati de noul aspect si de noile imbunatatiri ale excelentului navigator web creat de Mozilla.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..