BSPlayer 2.28 Free... o noua versiune a popularului media player

2008-05-18_024807

Unul dintre cele mai raspandite playere multimedia, BSPlayer a ajuns la versiunea 2.28. Programul (produs de o firma din Slovenia) are suport pentru toate formatele audio si video raspandite ( aac, ac3, aif, ASF, AVI, divx, DV, m1v, m2v, mov, mpa, mp1, mp2, MP3, MP3, mp4, mpv, OGG, ogm, QT, rm, ram, SWF, vob, WAV, WMA, WMV), suporta benzi audio multiple, aspecte de imagine diferite si subtitrari. Interfata se poate personaliza prin skinuri BSplayer, inclusiv limba interfetei se poate schimba.

BS.Player PRO 2.28 costa 29.9 EUR, BS.Player PRO Lite costa 9.9 EUR (functionalitate redusa), iar BS.Player 2.28 Free se poate descarca gratuit (include si un program sponsor (SAVE Now!)

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Exploreaza spatiul cosmic cu Microsoft WorldWide Telescope

2488867387_20b3c632e5

Ca un raspuns la succesul obtinut de GoogleSky, Microsoft a lansat zilele acestea WorldWide Telescope, un program gratuit ce permite tuturor utilizatorilor, indiferent ca sunt profesori de astronomie sau simpli entuziasti, sa arunce o privire in spatiu, sa navigheze printre constelatii si sa caute intr-o bogata arhiva de imagini 3D ale cosmosului.

WorldWide Telescope poate fi descarcat gratuit de pe site-ul aplicatiei si este compatibil cu Windows XP SP2 si Windows Vista. Pentru putea fi utilizat in conditii optime computerul pe care instalati WorldWide Telescope trebuie sa fie echipat cu o placa video de minim 128MB, cel putin 1Gb de RAM si sa aveti instalat Microsoft .NET Framework 2.0

mai departe..