Lift pentru biciclisti

Interesant, nu?

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Nu poti asculta muzica sau vedea filme la scoala/servici? Incearca Audio/Video To Exe

Nu aveti instalat Winamp pe computerul dvs. de la servici? Administratorul de retea a blocat accesul si la Windows Media Player? Sau poate ca nu puteti vedea filmele din cauza ca nu aveti instalate nici un fel codecuri pe computerul de la scoala? Ei bine, singura solutie care va ramane este sa apelati la un utilitar interesant numit Audio/Video To Exe.

Programul este gratuit si permite convertirea melodiilor si filmelor in fisiere executabile ce pot fi ascultate/vizualizate pe orice computer fara a mai fi necesara instalarea de codecuri audio/video.

2008-05-14_011516

Audio/Video To Exe suporta aproape toate tipurile de formate audio sau video ( gp, aac, ac3, exe, flac, flv, gif, mp2, mp3, mp4, mpc, mpg, nut, ogg, ra, rm, swf, vob, voc, wav, wma, wmv, wv,..etc) ceea ce inseamna ca toate aceste formate pot fi convertite cu usurinta in fisiere executabile. Aplicatia poate fi folosita si pentru convertirea (transformarea) fisierelor audio/video, insa versiunea gratuita este destul de limitata in optiuni.

Dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai sus tot ce trebuie sa faceti pentru a transforma o melodie/ videoclip in fisier de tip .exe este sa selectati fisierul din meniul Open si apoi sa apasati butonul "pack to exe". Fisierul rezultat va va permite sa vedeti filmele sau sa ascultati muzica dvs. preferata pe orice calculator, la scoala sau la birou, chiar daca accesul la aplicatiile multimedia a fost restrictionat.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..