Messenger pe telefonul mobil : Fring, WebMessenger, IM +, Agile Messenger, eBuddy.

Daca pana acum ati crezut ca singura posibilitate de a pastra legatura cu amicii dvs. din lista de Yahoo Messenger sau Skype o reprezinta un computer conectat la internet sau un laptop intr-o retea Wi-Fi, atunci sa stiti ca va inselati pentru ca in articolul de astazi voi prezenta cateva solutii cu ajutorul carora va veti putea conecta la YM!, Skype sau Google Talk oriunde si oricand prin intermediul unui telefon mobil.

 

Fring

Fring este unul dintre cele mai populare programe de IM pentru telefoane mobile fiind compatibil cu majoritatea serviciilor de mesagerie instant: Skype, MSN Messenger, Google Talk, ICQ , Twitter, Yahoo Messenger!, AIM si, lucru extrem de important, ofera suport VoIP ceea ce inseamna ca utilizatorii Fring pot efectua convorbiri telefonice prin intermediul SkypeOut/SkypeIn sau a altui serviciu "internet voice service".

Singura problema este ca Fring functioneaza numai pe telefoanele mobile si dispozitivele dotate cu urmatoarele sisteme de operare: Symbian 8, Symbian 9.1, Symbian 9.2, Windows Mobile 5, Windows Mobile 6 si Symbian UIQ.

 

 fring 

WebMessenger

WebMessenger este un alt client Multi Instant Messenger pentru mobile ce ofera suport pentru IM,  MSN, YM!, Skype si Google Talk. Recent dezvoltatorii aplicatiei au lansat si o versiune gratuita a programului care este compatibila deocamdata doar  cu terminalele BlackBerry, Windows Mobile, Symbian (3rd Edition) si Palm.

 webmessenger

 

IM+

IM+ este unul dintre cele mai complete solutii de messagerie instant pentru mobile ce permite purtarea de discutii simultane prin intermediul unui interfete unice cu utilizatorii oricarui serviciu IM ( (AIM, MSN, Yahoo!, ICQ, Jabber / XMPP, Google Talk) si este compatibil cu majoritatea telefoanelor mobile cu conditia ca acestea sa suporte Java.

Singurul lucru ce impiedica IM+ sa se claseze pe primul loc in acest top al preferintelor il reprezinta faptul ca nu este gratuit, oferind doar o varianta de incercare ce functioneaza timp de 7 zile, timp in care va puteti bucura de toate facilitatile aplicatiei ( trimiterea de fisiere, posibilitatea de a utiliza teme diferite, de a adauga sau sterge un contact din lista de Messenger, etc)

2

Agile Messenger

Permite conectarea la serviciile oferite de AIM , MSN , Yahoo! , ICQ , Jabber/XMPP,  Google Talk. Ofera utilizatorilor posibilitatea de a purta discutii sub forma de text, sa trimita fisiere (muzica, poze, videoclipuri,etc) si este compatibil cu o gama foarte alarge de dispozitive mobile. Pretul: incepand de la 44.95 $ indiferent de tipul de telefon mobil pe care instalam Agile Messenger 3 ( Nokia, Sony Ericsson, Windows Mobile, Pocket PC)

2008-04-16_010706

eBuddy

Ultimul, insa nu cel din urma, eBuddy vine in 3 versiuni : o varianta web, o versiune eBuddy pentru telefoanele mobile (eBuddy Mobile Messenger Beta) si o versiune ce nu necesita descarcarea pe telefonul mobil (eBuddy Lite Messenger), accesul la aplicatie fiind realizat prin simpla accesare a unei adrese web de pe telefonul mobil.

          jbuddy

Desi nu atat de complet ca si programele anterioare, eBuddy este complet gratuit si, dupa cum se poate vedea si in videoclipul de mai jos impresioneaza prin simplitatea si usurinta cu care poate fi utilizat.

 

Site-uri oficiale I Fring, WebMessenger, IM+, Agile Messenger, eBuddy Mobile, eBuddy Lite

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..