Revo Uninstaller

Majoritatea dintre noi am instalat programe care la un moment dat ni s-au parut interesante, insa dupa o perioada de timp am realizat ca unele dintre ele nu ne mai sunt necesare si ocupa fara rost spatiul de pe hard. In mod normal, pasul urmator il reprezinta dezinstalarea programului, insa aproape intotdeauna windows-ul nu indeparteaza in intregime urmele programului din registri sau din folderul de instalare, ceea ce duce in timp la o supraincarcare a registrilor si implicit la scaderea performantelor calculatorului. Solutia? Un utilitar specializat in dezinstalarea programelor. Pe piata exista foarte multe asemenea programe, insa majoritatea dintre ele sunt pe bani, iar printre cele care sunt gratuite cu greu gasesti unul care sa ofere optiunile pe care le ofera Revo Uninstaller. Utilitarul nu numai ca dezinstaleaza programele odata cu "ramasitele" acestora dar permite si stabilirea aplicatiilor care doriti sa fie lansate odata cu pornirea calculatorului, precum [...] si curatarea urmelor lasate in sistem de alte programe utilizate in mod frecvent( Microsoft Word, Excel, Powerpoint, Firefox, Internet Explorer, Opera)

revo1

Uninstaller

Este partea cea mai utila a programului si de accea vom vorbi despre ea prima data. Cand doriti sa dezinstalati un program Revo incepe sa scaneze computerul dvs cautand fisierele create de aplicatia respectiva in momentul, instalarii.

revo2

Dupa cateva secunde in care este efectuata scanarea, procesul de dezinstalare propriu-zis incepe si la finalul acestuia va aparea optiunea “Scan After Uninstall”

revo3

Aici intervine optiunea care face Revo diferit de celelalte programe din gama sa. Utilitarul va prezinta o lista cu ceea ce a ramas in urma procesului de dezinstalare( intrarile in registri precum si fisierele ramase in folderul de instalare), oferindu-va posibilitatea de a elimina toate aceste "ramasite" nedorite.

revo4

Hunter

Alta optiune interesanta, care face programul si mai usor de utilizat, este Hunter. Acesta permite asezarea unei "tinte" deasupra oricarei scurtaturi de pe desktop a unui program, si in mod automat va fi lansat un dialog prin intermediul caruia aveti posibilitatea de a efectua mai multe operatiuni, printre care si dezintalarea aplicatiei selectate.

sshot-5

sshot

Manager si unelte

Aici puteti modifica programele care doriti sa fie lansate odata cu pornirea calculatorului prin intermediul "Autorun Manager", precum si unele din setarile generale ale sistemului de operare.

revo7

Cleanup

Optiunea "Track Cleaner" va da posibilitatea de a sterge istoria paginilor vizitate prin intermediul navigatorului web(Firefox, Opera, Internet Explorer,Netscape), istoria documentelor recent deschise atat in Office cat si in Windows, precum si fisierele temporare.

revo3-preview

Download Revo Uninstaller.

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu