Taxa auto 2008

Ahhh ....portbagaj... portbagaj ... capacitate... emisii????  Aha, taxa auto  !!!!

2aa9dc74130b9413c9d8b31489ad8938

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Solutii Blogger/Blogspot : Eliminati bara de navigare din Blogger

Unul dintre (multele) lucruri specifice Blogger este bara de navigare (Nav Bar) ce troneaza deasupra oricarui blog gazduit de serviciul de blogging oferit de Google.

Este posibil ca unii dintre utilizatori sa gaseasca aceasta facilitate interesanta sau utila deoarece contine si o functie de cautare in blog-ul respectiv, insa probabil multora dintre dvs., si nu neaparat posesorilor de bloguri, li se pare inestetica intrucat acest element de pagina creaza un spatiu gol intre bara si header-ul blogului.

remove

Solutia pentru indepartarea barei de navigare din Blogger este extrem de simpla si necesita doar introducerea unei sectiuni de cod in interiorul sablonului blogului dvs. Iata care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmati:

  1. Mergeti la Particularizati (sau Tablou de bord / Aspect)  / Sablon / Editati Html.  Salvati sablonul !!!
  2. Identificati sectiunea de cod cuprinsa intre tagurile <style> - </style> . In cazul in care nu gasiti tagurile respective, identificati o zona a sablonului care sa fie asemanatoare ca aspect cu textul de mai jos:

    #navbar-iframe {
    height:0px;
    visibility:hidden;
    display:none;
    }

  3. Copiati textul respectiv in acea zona intre doua portiuni de cod asemanatoare - imediat dupa simbolul }
  4. Previzualizati schimbarile efectuate. Daca nu apare nici o eroare inseamna ca modificarile au fost introduse corect si bara de navigare Blogger a fost ascunsa.
  5.  Salvati Sablonul.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..