Prodigy - Smack My Bitch Up

Una din trupele mele preferate si probabil cel mai tare videoclip al lor - Smack my bitch up - versiunea necenzurata.

Chiar daca nu va place genul, urmariti videclipul pana la final pentru ca merita!

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Lyrics Plugin ... vezi versurile melodiilor in Winamp si in Windows Media Player

Asa cum ii spune si numele, Lyrics Plugin, este un add-on pentru Winamp si pentru Windows Media Player ce permite utilizatorilor sa vada versurile melodiilor ce sunt redate la un moment dat intr-unul din cele doua media playere.

2008-03-12_025438

Spre deosebire de LyricsJoy, un alt plugin despre care v-am vorbit cu ceva timp in urma care oferea si posibilitatea de a vedea versurile melodiilor din Winamp in Yahoo Messenger, Lyrics Plugin este mult mai simplu insa, dupa cate am vazut eu, este mult mai rapid si cu dispune de o baza de date mult mai bogata.

2008-03-12_023954

In cazul in care totusi versurile unei melodii nu sunt afisate automat, Lyrics Plugin pune la dispozitia utilizatorilor un link pentru o cautare pe Google, un simplu "copy" al versurilor gasite, urmat de un "paste" in editorul de texte a plugin-ului rezolvand problema foarte usor.

Download:  Lyrics Plugin Winamp I Lyrics Plugin WMP

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Creati fotografii false cu Funonit

 woi4.php

Funonit este un serviciu web ce ofera utilizatorilor posibilitatea de a "falsifica" o fotografie prin introducerea unui text intr-unul din cele peste 30 de modele de imagini oferite gratuit de site.

wo2i.php

Tot ce trebuie sa faceti este sa vizitati Funonit, sa selectati o fotografie si sa introduceti textul care doriti sa fie inserat in imagine. Apasati apoi pe sageata din partea de jos a paginii, dati click dreapta pe imaginea rezultata si selectati "Save Picture as.." pentru a salva fotografia pe calculator.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Mp3gle ... muzica gratuita in format .mp3

Mp3gle este un nou motor de cautare pentru muzica in format .mp3 cu ajutorul caruia putem gasi si descarca muzica noastra favorita.

Adevarul ca nu sunt prea multe de explicat in ceea ce priveste functionarea acestui serviciu web intrucat operatiunea de cautare este extrem de simpla. La fel cum procedam in cazul oricarui motor de cautare, tot ce trebuie sa facem este sa introducem termenul pe care il cautam si sistemul ne va oferi informatiile cautate.

2008-03-12_010102

Daca doriti sa fiti siguri ca rezultatul cautarii este cel care va intereseaza, aveti posibilitatea ca inainte de descarcare sa ascultati melodia prin intermediul  playerului audio integrat.

Site: Mp3gle

mai departe..