Audi R8 ... impresionant

Desi eram in cautarea unui alt videoclip, am picat din intamplare peste un film in care este prezentat un Audi R8 si dupa ce l-am vazut nu m-am putut abtine sa nu-l pun pe site.

Masina este superba, atat in ceea ce priveste dotarile cat si designul, pretul pe masura: 120.000 Euro.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Flux RSS pentru telefoane mobile cu Google Reader

U12-1162635051

Pe GoogleTutor am dat peste un articol interesant in care ni se explica modul cum putem crea un flux RSS al unui blog, optimizat pentru accesul de pe telefoanele mobile. Nu este atat de dificil cum am putea crede si dureaza numai cateva secunde.

Tot ce trebuie sa faceti este sa adaugati adresa blogului dvs. la sfarsitul liniei de mai jos:

http://www.google.com/reader/m/view/feed/[adresa siteului/feed]

Daca blogul respectiv este gazduit de Blogger si, la fel ca mine posesorul a ales ca fluxul RSS al articolelor sale sa fie redirectionat catre Feedburner, lucrurile se complica si cel care doreste sa vada articolele trebuie mai intai sa dea click pe "Subscribe" si apoi are posibilitatea de a vizualiza posturile pe telefonul mobil.

tel mobil 

O facilitate utila care ofera posesorilor de bloguri posibilitatea de a oferi abonatilor ce doresc sa viziteze siteul prin intermediul telefonului mobil un link ce permite accesul rapid la continutul siteului optimizat special pentru telefoanele mobile.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

mooColorFinder ... extrage culorile dintr-o pagina web

colors

Sunteti interesat sa identificati culorile utilizate intr-o anume pagina web? Daca sunteti web designer sau pur sau simplu posesorul unui blog ce doreste sa-si personalizeze tema folosita atunci probabil ca sunteti interesat.

Exista mai multe solutii de a extrage culorile utilizate intr-un site insa cea mai simpla metoda pe care am intalnit-o pana acum este cea oferita de mooColorFinder.

Site-ul importa codurile de culoare din HTML-ul temei siteului respectiv si le converteste in culori,oferindu-le apoi utilizatorilor sub forma unor mici patratele de culoare.

colorzilla

Pentru a le converti inapoi in coduri de culoare pe care sa le introduceti in site-ul dvs. recomandarea mea este sa folositi Colorzilla, o extensie Firefox ce permite utilizatorilor sa identifice codul din care este formata o culoare printr-un simplu click pe culoarea respectiva.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..