Vista Video Codec Package ... codecuri video pentru redarea filmelor in Vista

vista_wmpr

Ati instalat Windows Vista? Daca da atunci probabil ca deja v-ati lovit de problema driverelor video pentru Vista: Windows Media Player 11, playerul preinstalat in Vista nu reuseste sa redea toate formatele video in care sunt encodate filmele asa ca suntem nevoiti sa cautam alte solutii pentru a putea vizualiza filmele.

Una dintre solutii ar fi sa folositi VLC Media Player 0.8.6 insa, daca doriti sa utilizati in continuare WMP 11 sau alt player video preferat, atunci trebuie sa incercati Vista Codec Package.

Vista Codec Package aduna o impresionanta colectie de codecuri video si audio pentru Vista, facand posibila deschiderea si redarea majoritatii formatelor de filme ( Xvid, Windows video media 9, FFDShow, ogg , ac-3, etc) si, spre deosebire de alte pachete de codecuri, ofera utilizatorilor posibilitatea opta in ceea ce priveste instalarea unui anumit codec.

2008-01-21_233445

Vista Codec Package functioneaza pe ambele versiuni Windows Vista ( 32 sau 64 bits) si se pare ca ar functiona si pe Windows XP. Site-ul oficial al aplicatiei ofera si cateva explicatii in cazul in care intalniti probleme in ceea ce priveste instalarea, cele mai frecvente fiind cele legate de dezarhivarea pachetului (se recomanda utilizarea 7zip) sau selectarea limbii in care se efectueaza instalarea (trebuie sa fie aceeasi cu limba sistemului de operare).

Download Vista Codec Package

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..