UpdateStar … actualizari automate pentru toate programele dvs.

|

updatestar1

Sunt sigur ca si dvs. procedati la fel: instalati un program in calculator si apoi, indiferent de frecventa cu care obisnuiti sa-l utilizati, uitati sa verificati periodic daca a fost lansata o noua versiune. Asta in cazul in care programul nu vine cu o optiune de autoupdate, ce verifica automat lansarea unor versiuni noi.

In orice caz, eu nu prea sunt de acord cu programele care se conecteaza si descarca chestii de pe internet fara stirea mea, asa ca de obicei caut si debifez optiunea de autoupdate sau o blochez cu ajutorul firewall-ului.

Daca procedati la fel ca si mine cu siguranta veti gasi UpdateStar extrem de util. Programul foloseste un functie de cautare specializata pentru a detecta toate aplicatiile instalate in computerul dvs si dupa scanare, va semnalizeaza programele pentru care au aparut vesiuni noi.

Partea buna abia acum vine. Folosindu-se de o baza de date ce contine peste 135.000 de aplicatii, UpdateStar ofera instant si linkurile de download de unde puteti descarca actualizarile dorite precum si cateva informatii sumare despre caracteristicile programului selectat. De asemenea interfata UpdateStar poate fi utilizata si pentru dezinstalarea programelor din calculator ceea ce transforma aplicatia intr-unul din cele mai bune alternative la optiunea Add/Remove din Windows (va sfatuiesc sa incercati in acest scop si Revo Uninstaller).

In cazul in care nu doriti sa instalati programul puteti totusi beneficia serviciile oferite UpdateStar acesand siteul aplicatiei si cautand manual cele mai recente versiuni pentru aplicatia care va intereseaza. Nu va merge la fel de usor ca si in cazul in care instalati programul insa functioneaza si in acest fel.

Download UpdateStar

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

3 comentarii :

Anonim spunea...

Browserul internet explorer deschide greu acest blog si mai mult decat atat totul e un amalgam..incearca sa fixezi erorile.

Anonim spunea...

Mirela explorer e depasit cu mult ! foloseste si tu firefox sau opera,la sigur nu ai macar ultima versiune de internet explorer,asa ca nu te mai plange!! Daca ai explorer e clar de ce ai errori si nu ti se incadreaza bine anumite pagini pe care le vizitezi,macar incearca 1 zi firefox si o sa vezi cu ce viteza ti se va incarca pagina vizitata de tine,toate nu numai asta! Fiti opend mind si nu va mai lasati "hipnotizati" de microsoft folosit acel internet explorer defectuos! Asta fac de fiecare data cand reinsalez windowsu..dezinstalez internet explorer,windows media player si MSN,pe care le consider cele mai jalnice programe niste porcarii

Trimiteți un comentariu